TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Ψάχνουν... γιατρειά Νάπολι και Λάτσιο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι @ 2022 LUIS VIERA / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά την 6η αγωνιστική της Serie A και ποντάρει στα παιχνίδια της Νάπολι και της Λάτσιο.

Καζάνι που... βράζει είναι η Νάπολι, ο Γκαρσιά δείχνει αδυναμία να διαχειριστεί τους σταρ της ομάδας, ο Οσιμέν την Κυριακή στο ματς με την Μπολόνια, τη στιγμή της αλλαγής του, βάζοντας το χέρι στο στόμα -για να μην τον πιάσουν οι κάμερες- πρέπει να του... έσουρε ουκ ολίγα! Σίγουρα όλοι καταλάβαμε από τις κινήσεις του, τον τεράστιο εκνευρισμό γιατί δεν τον κράτησε ο κόουτς στο ματς και να παίξει η ομάδα με δύο στην επίθεση, αυτός μαζί με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Ο Γκαρσιά τον δικαιολόγησε μετά στις δηλώσεις, αλλά η κατάσταση, δεν δείχνει, είναι έκρυθμη. Απόψε οι "παρτενοπέι" υποδέχονται την Ουντινέζε, το ματς δεν θα είναι εύκολο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προέρχονται από την ήττα 0-2 από την Φιορεντίνα, αλλά πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση, έχασαν τρομερές ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα τις βάλουν...

Εγκλεισμός και αντίδραση από Λάτσιο

Κάτι λείπει από τη φετινή Λάτσιο, δεν αποπνέει σιγουριά, αδυνατεί να κερδίσει παιχνίδια με αντιπάλους απολύτως στα μέτρα της, ακόμη κι αν καταφέρνει να προηγηθεί. Ο Σάρι μίλησε για παθητική στάση των παικτών του, η διοίκηση πήρε μέτρα, ο πρόεδρος Λοτίτο έβαλε την ομάδα σε απομόνωση, σε μια προσπάθεια να την... ξυπνήσει.

Η Τορίνο έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στη Ρόμα, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος, πήρε έναν βαθμό, τον οποίο σε γενικές γραμμές άξιζε. Έχει καλές μονάδες, θα κλείσει χώρους και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την ευάλωτη Λάτσιο (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Περίεργη η κατάσταση στους "λατσιάλι" ο Σάρι ξέρει καλά την ομάδα του, οι παίκτες στέκονται στο πλευρό του, θέλουν να αλλάξουν το κλίμα, το αποψινό ματς προσφέρεται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει ποιότητα η Ουντινέζε, δεν ξέρω αν μπορεί να... ανατινάξει εντελώς την Νάπολι, να σκοράρει όμως σίγουρα μπορεί στο "Ντιέγκο Μαραντόνα".

Πιεσμένη και η Λάτσιο, η απομόνωση που επέβαλε η διοίκηση είναι... δίκοπο μαχαίρι, θα ποντάρουμε στην καλή σχέση του Σάρι με τους παίκτες και στην αντίδρασή τους, ο άσος είναι η επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Ουντινέζε: Goal/Goal (απόδοση 1.95) 21:45
  • Λάτσιο – Τορίνο: 1 (απόδοση 2.20) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ