XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: Με Λέβα και No/Goal για το 2.15

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Έλτσε για την έκτη αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε την Έλτσε (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς τη νίκη, που θα τη φέρει έστω προσωρινά στην πρώτη θέση της La Liga και θα μεταφέρει έξτρα πίεση στη Ρεάλ, η οποία αυτή την αγωνιστική έχει το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα - Έλτσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι "μπλαουγκράνα" γεύτηκαν την Τρίτη για πρώτη φορά τη γεύση της ήττας, καθώς έχασαν με 2-0 (50', 54') στο Μόναχο από την Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ότι φέτος η ομάδα του Τσάβι είναι πολύ βελτιωμένη συγκριτικά με την περσινή απογοητευτική σεζόν. Οι Καταλανοί ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν. Ακόμη και στο δεύτερο μέρος, όπου η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, είχαν δοκάρι για να μειώσουν.

Συνολικά, η Μπαρτσελόνα δεν άξιζε να χάσει σύμφωνα με τα xGoals (1,63-2,31) και σε κάθε περίπτωση έστειλε το μήνυμα ότι επέστρεψε στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της πρεμιέρας (0-0) με τη Βαγιεκάνο, μετράει 4/4 νίκες με γκολ 15-1. Στον αντίποδα, η Έλτσε έχει μόνο μία ισοπαλία με την Αλμερία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (0-1-4) και έχει πετύχει μόνο δύο γκολ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της, δέχθηκε τεσσάρες τόσο από τη Βιγιαρεάλ (4-0), όσο και από την Μπιλμπάο (4-1). Οι διαδοχικές βαριές ήττες προκάλεσαν την επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις.

Η Έλτσε με 3,40 xGoals υπέρ στα πρώτα πέντε ματς της σεζόν, είναι η χειρότερη δημιουργικά ομάδα της κατηγορίας μετά την Κάδιθ. Δεν θα είναι λοιπόν εύκολο να απειλήσει την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που είναι ζήτημα αν θα έχει πάνω από 30% κατοχή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία

Σε περίπτωση λοιπόν που συνδυάσουμε τον άσο με το Nο/Goal, η απόδοση από το 1.10 ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.85. Αν μάλιστα ζητήσουμε μίνιμουμ κι ένα γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τότε χτίζουμε μία απόδοση στο 2.15.

Ο Λέβα έχει ήδη έξι γκολ στη La Liga και τρία στο Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε συνολικά επτά ματς. Την Τρίτη μάλιστα, έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει μέσα στο Μόναχο.

Ο Πολωνός στράικερ συνήθιζε στην Bundesliga να σκοράρει κατά ριπάς απέναντι στους λεγόμενους μικρούς αντιπάλους. Αυτή η συνήθεια λογικά θα συνεχιστεί και στην Ισπανία, επομένως η Έλτσε μάλλον δεν θα γλιτώσει από τις ορέξεις του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Έλτσε: 1 & Νo/Goal & Λεβαντόβσκι Anytime (απόδοση 2.15), 17:15
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ