TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Το Clasico… αποφασίζει στέψη ή παράταση στην αγωνία

Ο Τσάβι και ο Αντσελότι σε αναμέτρηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για clasico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι και ο Αντσελότι σε αναμέτρηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου © 2023 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε αποδόσεις 2.42 και 2.50 από το κυριακάτικο πρόγραμμα.

Όταν το πρόγραμμα έχει Clasico όλα τα υπόλοιπα ματς περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και μια νίκη ουσιαστικά θα της δώσει τον τίτλο, η βαθμολογική διαφορά θα εκτιναχθεί στους 11 βαθμούς (8 είναι τώρα) κι ενώ θα απομένουν 6 παιχνίδια. Οι μερένγκες ανέτρεψαν τα προγνωστικά, έθεσαν εκτός συνέχειας του Champions League, το μεγάλο φαβορί και κάτοχο του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι και θέλουν να σηκώσουν την… κούπα για 15η φορά! Τον αντίθετο δρόμο ακολούθησε η Μπαρτσελόνα, η οποία αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να παίζει τούτη την ώρα το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι μπλαουγκράνα έχουν στα υπέρ τους, την μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης, τη στιγμή που η Ρεάλ την Τετάρτη έπαιξε και παράταση. Ιδιαίτερες απουσίες δεν υπάρχουν.

Παίζει τα ρέστα της η Λίβερπουλ

Πάει να χαλάσει εντελώς η χρονιά για την Λίβερπουλ και το αντίο του Κλοπ δεν θα είναι όπως το έχουν φανταστεί οι φίλοι των κόκκινων αλλά και ο ίδιος ο Γερμανός. Εκτός και αν η ομάδα συνέλθει άμεσα από την πρόσφατη αποτυχία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Αταλάντα. Πριν από αυτό, είχε προηγηθεί η σοκαριστική εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, αποτέλεσμα που δημιούργησε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Γυρίζει το… χαρτί; Προφανώς, υπάρχουν ακόμη 6 αγώνες, για την Premier League μιλάμε, όλα μπορούν να συμβούν. Η αποστολή στο Λονδίνο, στην έδρα της Φούλαμ δεν είναι απλή υπόθεση, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα παίζει χωρίς άγχος και αυτό την κάνει περισσότερο επικίνδυνη, με τον Παρτογάλο τεχνικό να ζητάει από τους παίκτες του ισορροπία και όχι τόσο μεγάλες μεταπτώσεις από ματς σε ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη, η Ρεάλ ξεκινάει με ψυχολογικό αβαντάζ το οποίο προκύπτει τόσο από την βαθμολογία, όσο και από την ευρωπαϊκή εβδομάδα που προηγήθηκε. Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να της κόψει τη φόρα, έχοντας και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Σε αυτά τα ματς οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και αυτό που αξίζει είναι το… κυνήγι των δυνατών αποδόσεων. Θα παίξω Χ2 & over 1.5 στο 2.42.

Έχουμε αναφερθεί, έχουμε αναλύσει τόσες φορές την Λίβερπουλ, είναι μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στο επιθετικό της παιχνίδι και στις πολλές ποιοτικές λύσεις που διαθέτει από τη μέση και μπροστά. Στο χέρι της είναι να νικήσει την Φούλαμ, θεωρώ πως θα τα καταφέρει, αλλά αμυντικά το μηδέν δύσκολα θα το κρατήσει, επιλέγω 2 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ - Λίβερπουλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.50), 18:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: X2 & Over 1.5 (απόδοση 2.42), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ