TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Σούπερ παράδοση για 2.30 στο Βιγιαρεάλ - Αλαβές

Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεν για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεν για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 © 2023/ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί στο Θεράμικα την Αλαβές σ’ ένα ματς που αμφότερες ψάχνουν αντίδραση και η παράδοση οδηγεί στο 2.30.

Πολλή κουβέντα σηκώνει το ματς στο Θεράμικα για τη La Liga εκεί που η Βιγιαρεάλ κοντράρεται με την Αλαβές. Ύπουλη δοκιμασία για το Κίτρινο Υποβρύχιο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση. Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Λουίς Γκαρσία Πλάθα, τεχνικός της Αλαβές, αφού στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

Δεν ήταν τόσο πειστική η γηπεδούχος στο ματς πριν τη διακοπή με τη Λας Πάλμας. Γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους νησιώτες και για τέταρτο ματς στη σειρά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος δεν σταύρωσε νίκη, τρέχει ρεκόρ 0-2-2 και μόνο στο 0-0 με τη Χετάφε εκτός δεν σκόραρε στο διάστημα αυτό. Ήταν κυριαρχική για μεγάλη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να το τελειώσει , ενώ ο τρόπος που που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ την αποσυντόνισε ξεκάθαρα. 0-1 στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, 0-2 στο 51’ με πέναλτι. Ο Ζεράρδ Μορένο μείωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αλλά ήταν αργά. Αισιόδοξος ο Πατσέτα πως θα γυρίσει το χαρτί, ενώ είχε χρόνο στο μπρέικ να συμμαζέψει την ομάδα του. Δεν θα γίνει την Πέμπτη το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αλαβές είναι για άλλη μια σεζόν φιλότιμη και ζόρικη ομάδα, η σχέση της όμως με τη Θεά Τύχη δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Πέντε ματς χωρίς νίκη με ρεκόρ 0-2-3 στο διάστημα αυτό. 1-1 πριν τη διακοπή κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις εντός έδρας. Την αδικεί το τελικό σκορ. Πολύ καλύτερη, αλλά πλήρωσε τη δυστοκία της. Ήταν άλλο ένα ματς που έπαιρνε λιγότερα από όσα της αναλογούσαν. Φαίνεται και από τον πίνακα των xGoals ως τώρα έχει 13,58 xG, αλλά έχει σκοράρει μόλις 7 φορές, 6,58 λιγότερα γκολ δηλαδή από αυτά που της αναλογούν. Νομοτελειακά κάποια στιγμή αυτό θα αντιστραφεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες κάνουν φάσεις, δεν παίζουν παθητικά, έχουν ανάγκη από τόνωση ηθικού και με εμφάνιση και με νίκη. Αξίζει το combo bet Goal/Goal & Over 2,5. Υπάρχει σούπερ παράδοση στο εν λόγω ζευγάρι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Εννιά σερί Goal/Goal & Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας την τελευταία εξαετία, όλα τα ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ μετράει και 11 Over 2,5 στη σειρά.(τα 10 με Goal/Goal). Εντυπωσιακό σερί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Αλαβές: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.30), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ