TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα στο Βίλα Παρκ, η Μπαρτσελόνα... τρομάζει την Μπιλμπάο

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άντβερπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρκελώνης | Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άντβερπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρκελώνης | Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει δύο δυνατές μονομαχίες από Premier League και La Liga και καταλήγει σε πονταρίσματα του 3.50 και του 4.00.

Ο Ουνάι Έμερι έχει μεταμορφώσει την Άστον Βίλα σε μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, στο μέτρο του δυνατού πάντα, βασιζόμενη κυρίως στην έδρα της. Μετράει ήδη 3 νίκες φέτος μπροστά στο κοινό της, πάμε στις 10 αν υπολογίσουμε τους αγώνες από πέρυσι, δεν το λες καθόλου απλή υπόθεση.

Βασίζεται στην ταχύτητα αλλά και την ποιότητα των Γουότκινς, Ντιαμπί, Μπέιλι, βγάζει εύκολα φάσεις, σκοράρει αρκετά, φέρνει τα ματς στα δικά της μέτρα. Υποδέχεται σήμερα την Γουέστ Χαμ, η οποία επίσης πείθει με όσα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, η περσινή κάτοχος του Conferens League συνεχίζει να ανταπεξέρχεται σε όλες τις υποχρεώσεις.

Ομάδα εξίσου αποτελεσματική στη δημιουργία και το γκολ, Πακετά, Αντόνιο, Μπόουεν, Γουόρντ Πράους, είναι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, κάνουν την διαφορά. Είναι παιχνίδι που αξίζει να δει κανείς, δύο κλαμπ με κοντινή φιλοσοφία, με πρώτο μέλημα να παίξουν και να σκοράρουν.

Τρομερή παράδοση η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπιλμπάο

Μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, σημαντικότερο όλων ο τραυματισμός του Λεβαντόφσκι, μαζί με τους Ραφίνια, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Κούντε, Σέρζι Ρομπέρτο, το απουσιολόγιο έχει γεμίσει. Ναι, υπάρχουν λύσεις, μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλο βάθος, ο Τσάβι στηρίζεται στη συλλογική δουλειά, η σημερινή αναμέτρηση με την Μπιλμπάο είναι κομβική, θέλει τη νίκη ώστε να μειώσει την απόσταση από την Ρεάλ στον έναν βαθμό, μία εβδομάδα πριν το Clasico στη Βαρκελώνη.

Οι Βάσκοι από την άλλη έχουν να νικήσουν την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας από τη σεζόν 2001-2002, ο Βαλβέρδε θέλει να σπάσει αυτή την κακή παράδοση, η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, στην αναφορά του για το ματς στάθηκε στους αμείλικτους αριθμούς υπέρ των Καταλανών, αλλά όπως είπε το ίδιο ισχύει με τις περισσότερες ομάδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα, προφανώς σε μια προσπάθεια να διώξει την πίεση από τις πλάτες των παικτών του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Χαίρεσαι να τις βλέπεις Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν, θα δοκιμάσουν και σήμερα να δώσουν μία ακόμη... παράσταση. Βλέπω πολλά κοινά σημεία, παρά τις τρομερές επιδόσεις των γηπεδούχων μπροστά στο κοινό τους, το 4.00 της ισοπαλίας προκαλεί…

Η Μπαρτσελόνα εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο και παίρνει αυτό που θέλει όταν φιλοξενεί την Μπιλμπάο, οι Βάσκοι λογικά ένα γκολ θα το βρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ: Χ (απόδοση 4.00), 18:30
  • Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ