TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Σερί που δεν περνάει απαρατήρητο στο Εσπανιόλ - Μπέτις

Οι Αντρές Γκουαδράδο  και Εκτορ Μπεγερίν πανηγυρίζουν της νίκη της Μπέτις στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα για τη La Liga
Οι Αντρές Γκουαδράδο και Εκτορ Μπεγερίν πανηγυρίζουν της νίκη της Μπέτις στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Εσπανιόλ και Μπέτις κοντράρονται στο Κορνεγιά σε μια αναμέτρηση που η ανάγκη για τη νίκη είναι επιτακτική και για τις δύο πλευρές. Ποντάρισμα σε επιλογή του 2.03.

Μ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα ανοίγει το πρόγραμμα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Καταλωνία η Εσπανιόλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μπέτις (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Αμφότερες έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η Μπέτις είναι στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς και στο +4 από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με ματς παραπάνω, ενώ η Εσπανιόλ βρίσκεται στο δεύτερο μισό, με 27 βαθμούς μετά από 21 ματς. Απέχει δέκα βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, βάσει αποτελεσμάτων. Ψάχνει από κάπου να πιαστεί η γηπεδούχος για να αποκτήσει ξανά πίστη στις δυνάμεις της και αυτοπεποίθηση, αφού της λείπει και η τύχη πρόσφατα. Η πρόσφατα παράδοση πάντως κόντρα στους βερδιμπλάνκος μόνο θετική δεν είναι, καθώς από τον Μάρτιο του 2018 και έπειτα το ρεκόρ είναι 4-4-0 υπέρ της Μπέτις. Το ματς του πρώτου γύρου στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν έληξε 2-2.

Εσπανιόλ - Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση

Τη γλίτωσε φθηνά η Εσπανιόλ στο Κάδιθ και πήρε το 2-2 με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στον Ραούλ ντε Τομάς. Προηγήθηκε στο 10’, αλλά στο β’ μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων, πιέστηκε αρκετά, στο 54’ ισοφαρίστηκε και στο 90+1’ γύρισε το ματς η Κάδιθ προσωρινά. Δεν παίζει ο στόπερ Καμπρέρα.

Η Μπέτις αντεπεξήλθε παρά την κόπωση και τις αλλαγές που έκανε ο Πελεγκρίνι και σκόρπισε την Αλαβές με 4-0 εντός έδρας ούσα κυρίαρχη στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Είχε προηγηθεί το επεισοδιακό Σαββατοκύριακο και το ντέρμπι με τη Σεβίλλη που διεκόπη το Σάββατο και συνεχίστηκε την Κυριακή που πήρε την πρόκριση ύστερα από γκολ του Κανάλες στο 73’ για το 2-1. Για τα όσα έγιναν τιμωρήθηκε με δύο ματς κεκλεισμένων στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Για τον λόγο αυτό θα δηλώσει το Καρτούχα για έδρα ώστε εκεί να αγωνιστεί με κόσμο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η έφεσή της. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα. Επιστρέφει ο Ζοσέ, ο Μπάρτρα και ο ηγετικός Χοακίν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δίκαιος ο φαβοριτισμός της Μπέτις, ωστόσο δίνει σε λιγότερο από μια εβδομάδα τρίτο ματς. Ναι μεν τα κατάφερε κόντρα στην Αλαβές και ήταν σαρωτική πριν τρεις μέρες, αλλά η Εσπανιόλ στην έδρα της είναι ανταγωνιστική και όσοι έχουν περάσει από το Κορνεγιά φέτος έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές. Οκτώ σερί Goal/Goal μετράει η Εσπανιόλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σκοράρει και δημιουργεί φάσεις με μεγάλη συνέπεια η φιλοξενούμενη που μετράει στον δρόμο 4/5 Goal/Goal τελευταία. Στο 2.03 το combo Goal/Goal και over 2,5, έχει βάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ - Μπέτις: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.03), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ