ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Σε κάθετη πτώση η Βιγιαρεάλ, για το +11 η Μπαρτσελόνα

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπέτις μαζί με τον Πέδρι
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπέτις μαζί με τον Πέδρι © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται απόψε στο Θεράμικα με τη Βιγιαρεάλ και αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του "κίτρινου υποβρυχίου", τότε θα ανοίξει τη διαφορά της στο +11 από τη δεύτερη Ρεάλ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οι Καταλανοί, που τον περασμένο μήνα κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο επί ημερών Τσάβι, κερδίζοντας με 3-1 τη Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ, φαντάζουν πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί και για τον τίτλο στη La Liga. Είναι χαρακτηριστικό, πως το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια προσφέρεται πλέον κάτω από το 1.10, ενώ η Ρεάλ παίζει σε αποδόσεις άνω του 7.00!

Οι μπλαουγκράνα τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί επτά νικών. Μετά το 1-1 στη Σεβίλλη με την Μπέτις, στις 12 Ιανουαρίου, το σύνολο του Τσάβι δεν έχει λαθέψει ξανά. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε στο Καμπ Νου με 3-0 τη Σεβίλλη, χωρίς να απειληθεί καθόλου (xGoals 3,10-0,04).

Στον αντίποδα, η Βιγιαρεάλ είναι εμφανές πως βρίσκεται σε κάθετη αγωνιστική πτώση εδώ και έναν μήνα. Στο Βίγκο πήρε ισοπαλία 1-1 με τη Θέλτα, έχοντας μόλις τρεις τελικές, όλες εκτός περιοχής, σε ένα ματς με xGoals 2,46-0,11.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός με 3-2 στο κύπελλο από τη Ρεάλ. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, δέχθηκε τρία γκολ από το 57' ως το 86' και αποχαιρέτισε στη φάση των "16".

Κατόπιν ήρθε η δραματική εντός έδρας νίκη επί της Χιρόνα με πέναλτι του Παρέχο στο 90+10' (1-0). Εν συνεχεία όμως, έχασε μέσα στο Θεράμικα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 και την προηγούμενη αγωνιστική έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που ηττάται από την ουραγό Έλτσε, η οποία ήταν χωρίς νίκη 19 αγωνιστικές! Μάλιστα, το τελικό 3-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση τα xGoals (2,89-1,49).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μέσα σε όλα, ήρθε και η απουσία του Ζεράρ Μορένο (5 γκολ), του κορυφαίου της σκόρερ και φορ, για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο του Κίκε Σετιέν, ο οποίος απόψε θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Η στιγμή μοιάζει ιδανική για την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να περάσει από το Θεράμικα και να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Άλλωστε, την τελευταία τριετία κερδίζει σταθερά στη συγκεκριμένη έδρα (3-1, 2-1, 4-1). Το διπλό λογικά έχει πάρει την κάτω βόλτα και από τα αρχικά 1.90-1.95 έχει υποχωρήσει στο 1.75 κατά μέσο όρο. Με Over 1,5 πάμε στο αποδεκτό 2.10+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ