TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ένας άσος βαθμολογικής διόρθωσης και η φόρμα της Γιούβε

Ο Ανχελ Ντι Μαρία στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ
Ο Ανχελ Ντι Μαρία στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (12/02) και καταλήγει σε μία δυάδα με δύο άσους από Ισπανία και Ιταλία.

Η Χετάφε βρίσκεται στη 19η θέση της La Liga. Ούτε το ρόστερ της, ούτε η εικόνα της είναι για να υποβιβαστεί. Χρειάζεται όμως, άμεσα αποτελέσματα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς ο ανταγωνισμός για την παραμονή φέτος είναι πολύ υψηλός.

Άσος βαθμολογικής διόρθωσης

Μετά από τέσσερις ήττες στη σειρά, κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην έδρα της Ατλέτικο και να πάρει έναν σπουδαίο βαθμό, σε μία έδρα που μόνιμα χάνει. Σήμερα υποδέχεται τη Βαγιεκάνο, που ξεκίνησε την αγωνιστική στην πέμπτη θέση (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Στο τέλος του πρωταθλήματος, πιστεύω πως ούτε η Ράγιο θα βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ούτε η Χετάφε θα πέσει κατηγορία. Οι εταιρίες δίνουν πολύ ψηλά τον άσο της Χετάφε, στο 2.80, ένα σημείο που θα ξεκινήσει μία βαθμολογική διόρθωση και για τις δύο ομάδες.

Έχει κίνητρο και βρίσκει φόρμα με τις επιστροφές η Γιούβε

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποια είναι η βαθμολογία της Γιουβέντους. Με το -15 που έχει δεχτεί, βαθμολογικά είναι αδιάφορη στην δέκατη θέση. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να ακολουθήσει κι άλλη τιμωρία και να χρειάζεται η Γιουβέντους να παίξει στο τέλος για την παραμονή της!

Μετά την ήττα από τη Μόντσα, ήρθαν δύο πολύ καλά παιχνίδια: Η νίκη πρόκριση στα ημιτελικά επί της Λάτσιο, όπου το τελικό 1-0 δεν δείχνει την ευκολία που επικράτησε η Γιούβε και το άνετο πέρασμα από το Σαλέρνο με 3-0 για το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την αγωνιστική βελτίωση, έχει παίξει σημαντικό ρόλο η επιστροφή των Ντι Μαρία και Κιέζα. Δύο Ποδοσφαιριστές που ενώνουν τη μεσαία με την επιθετική γραμμή και βοηθούν στο να έχει καλύτερη δημιουργία η Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα, φαίνεται να έχει στο μυαλό της μόνο το κύπελλο, όπου έχει φέτος μία σπάνια ευκαιρία,να φθάσει στον τελικό, καθώς θα δώσει διπλούς ημιτελικούς με την ουραγό στο πρωτάθλημα Κρεμονέζε.

Δεν κάνει πάντως καλό πρωτάθλημα και δεν έχει... μπέσα. Κάνει καλό παιχνίδι στο Ολίμπικο με την Λάτσιο και την επόμενη αγωνιστική χάνει εύκολα με 2-1 εντός έδρας από την Μπολόνια. 8-0-1 το εντός έδρας σερί της Γιουβέντους απέναντι στη Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Στο 1.85 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.80), 15:00
  • Γιουβέντους - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.85), 19:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ