ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Ρισκάρει η Λεβάντε, σε φόρμα η Έλτσε

Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για το παιχνίδι της Λεβάντε με την Έλτσε για τη La Liga. Βγαίνει στοιχηματική επιλογή σε καλοπληρωμένη απόδοση.

Ακόμη έναν τελικό δίνει απόψε η ουραγός Λεβάντε, που φιλοξενεί την Έλτσε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Λεβάντε έμοιαζε καταδικασμένη πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο κολλητά δύσκολα εκτός έδρας ματς με Ατλέτικο και Θέλτα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της, αφού πλέον η διαφορά της από τη σωτηρία μειώθηκε στους 9 βαθμούς.

Λεβάντε - Έλτσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Λίσκι, μετά το απρόσμενο διπλό στη Μαδρίτη, πραγματοποίησε για τα δεδομένα της, μία εξαιρετική εμφάνιση στο Βίγκο και πήρε με το σπαθί της την ισοπαλία, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 81'. Το πόσο ανταγωνιστική ήταν η Λεβάντε, στο ματς της Δευτέρας, το επιβεβαιώνουν απόλυτα και τα xGoals (1,40-1,55).

Το κακό για τη Λεβάντε είναι πως αντιμετωπίζει τώρα μία εξαιρετικά φορμαρισμένη Έλτσε, η οποία στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 4-2-1, με μοναδική ήττα το εκτός έδρας 2-0 από τη Σεβίλλη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Έλτσε κέρδισε πανάξια 2-1 με ανατροπή τη Βαγιεκάνο, σε ένα ματς με xGoals 2,96-0,83. Πέρα από τα δύο τέρματα, είχε και δοκάρι, ενώ το νικητήριο γκολ, το σημείωσε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Ιζέκιελ Πόνσε.

Αυτή τη στιγμή, η Έλτσε βρίσκεται σε μία σχετική απόσταση ασφαλείας, αφού είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δεν δείχνει σημάδια εφησυχασμού. Άλλωστε, το αποψινό ματς έχει και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, δεδομένου ότι πρόκειται για δύο ομάδες στην περιφέρεια της Βαλένθια.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη Λεβάντε, η οποία είναι δεδομένο πως θα ρισκάρει για να κυνηγήσει τη νίκη, αφού πλέον οι ισοπαλίες δεν της αρκούν. Και από την άλλη την Έλτσε, η οποία πριν χάσει με 2-0 στη Σεβίλλη, μετρούσε έξι σερί Goal/Goal εκτός έδρας κόντρα σε Ρεάλ, Εσπανιόλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Οσασούνα και Μαγιόρκα.

Σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές το αμφίσκορο, στο 1.90, μαζί και η παράδοση, αφού στις τελευταίες 15 μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τη Λεβάντε, επαληθεύτηκε 12 φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβάντε - Έλτσε: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ