TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ψάχνοντας τη διόρθωση, στοίχημα στο 2.15 στη Μαδρίτη

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από την ισοπαλία στο Σέλτικ Παρκ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες φιλοξενώντας την Αλαβές, που η τύχη τής έχει γυρίσει την πλάτη.

Την πάτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γλασκώβη μεσοβδόμαδα από τη Σέλτικ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, σ’ ένα ματς που και τις δύο φορές ήταν αυτή που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα, δεν άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Κρατάμε πάντως το γεγονός πως για άλλο ένα παιχνίδι δεν έπαιξε τόσο σφιχτά. Σε γενικές γραμμές η Ατλέτι προσπαθεί να ξεφύγει από τη φύση της και να αγωνιστεί πιο επιθετικά. Πειστικό πρόσωπο ως τώρα, τόσο ο Μοράτα όσο και Γκριεζμάν με την παρουσία τους που βοηθούν έντονα στο δημιουργικό σκέλος. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το 3-0 στο Βίγο επί της Θέλτα. Μετράει πέντε over 2,5 στο πρωτάθλημα, τα 4 μάλιστα συνδυάστηκαν και με το Goal/Goal.

Η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη στην Αλαβές. Την αδικεί το γεγονός πως βρίσκεται απλώς στο +3 από τη σωτηρία (ματς λιγότερο από τη Θέλτα). Αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά με τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά πληρώνει τη δυστοκία της, διότι φάσεις κάνει και με το παραπάνω. Χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς (0-3-3) και στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα, ήταν πάντως αυτή που άξιζε τη νίκη. Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Μπέτις στη Βιτόρια. Ενδεικτικά τα xGs ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει 15,38, αλλά έχει σκοράρει μόλις 8 φορές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η διόρθωση κάποια στιγμή θα έρθει για την Αλαβές, είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει, αφού άσχημα δεν παίζει. Λογικό φαβορί οι Κολτσονέρος, αλλά με την τάση που παρουσιάζουν τελευταία ένα γκολ μπορούν να το δεχτούν. Στο 2.15 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ