ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Πιέζεται ο άσος της Γρανάδα, παράδοση για G/G στα Κανάρια

O τεχνικός της Γρανάδα Πάκο Λόπεθ, όταν ήταν στον πάγκο της Λεβάντε
O τεχνικός της Γρανάδα Πάκο Λόπεθ, όταν ήταν στον πάγκο της Λεβάντε © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη Β' κατηγορία της Ισπανίας.

Ένα από τα πρωταθλήματα που δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ είναι η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Απόψε μάλιστα έχει φουλ στοιχηματικό πρόγραμμα με επτά αναμετρήσεις.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας είναι το Γρανάδα – Μπούργος (19:30 Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό στιλ. Η Γρανάδα παίζει φουλ επίθεση και έχει την καλύτερη επίδοση με 23 γκολ. Αντίθετα, η Μπούργος βασίζεται στη σφιχτή αμυντική της λειτουργία και είναι η μόνη ομάδα στη La Liga2, που έχει ακόμη μονοψήφιο παθητικό (9 γκολ) έπειτα από 19 αγώνες.

Το σύνολο του Χουλιάν Καλέρο είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, αφού ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Απόψε πάντως, η Μπούργος θα κατέβει στο Λος Κάρμενες χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, τον Γκασπάρ Κάμπος (5 γκολ).

Η Γρανάδα είναι η κορυφαία έδρα της κατηγορίας με 7-2-0 και 20-2 γκολ. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση, στο -5 από την απευθείας άνοδο και θέλει να ψαλιδίσει τη διαφορά από την πρώτη δυάδα. Ευκαιρία να το κάνει, κερδίζοντας την Μπούργος, η οποία σε εννιά ματς φέτος εκτός έδρας έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ.

Ο άσος άνοιξε στο 1.90-2.00 κι έχει πλέον υποχωρήσει στο 1.70 κατά μέσο όρο. Μαζί με Under 3,5 φτάνει στο 2.15. Η Μπούργος μετράει φέτος 18/19 Under 3,5 και το συγκρότημα του Πάκο Λόπεθ 15/19.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και το Λας Πάλμας – Αλμπαθέτε (22:00 Live από το SPORT24). Η Λας Πάλμας είναι αήττητη πέντε σερί αγωνιστικές (2-3-0), προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με την Οβιέδο και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι νησιώτες θα επιχειρήσουν απόψε να επιστρέψουν στις νίκες και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε έναν αντίπαλο, που δέχθηκε δέκα γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια του εκτός έδρας με Σπόρτινγκ Χιχόν, Γρανάδα και Μιραντές.

Η Λας Πάλμας διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχεται την Αλμπαθέτε στα Κανάρια Νησιά. Σε 17 αναμετρήσεις τους εκεί το ρεκόρ είναι 13-2-2. Η Αλμπαθέτε πάντως σκόραρε στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην έδρα της Λας Πάλμας και γενικά είναι μία ομάδα που μπορεί να βοηθήσει για να γίνει ανοιχτό ματς.

Έχει άλλωστε, τα περισσότερα Goal/Goal (12/19) και το μεγαλύτερο μέσο όρο τερμάτων (2,37) στα παιχνίδια της, στη φετινή La Liga2. Αξίζει το ρίσκο στο αμφίσκορο σε απόδοση 2.10. Σε δυάδα με τη Γρανάδα φτάνουμε στο 4.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Μπούργος: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.15), 19:30
  • Λας Πάλμας – Αλμπαθέτε: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ