ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Αφερέγγυα αμυντικά η Χαλ, σωστό φαβορί η Γουότφορντ

Ο άσος της Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ
Ο άσος της Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γουότφορντ κόντρα στη Χαλ για το πρωτάθλημα της Championship.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο οδεύει προς το φινάλε του και σταδιακά η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα αρχίσει ξανά. Ήδη η Championship στην Αγγλία έκανε την αρχή με πλήρη αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο.

Σήμερα, η Γουότφορντ υποδέχεται τη Χαλ του Δημήτρη Πέλκα (17:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς πήρε στη διακοπή με μία σχετικά καλή φόρμα και απολογισμό 4-1-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Η Χαλ από την πλευρά της, άλλαξε τεχνικό στις αρχές Νοεμβρίου και σε τρία ματς με τον Λίαμ Ροσένιορ στον πάγκο, έφερε 0-0 στο Λονδίνο με τη Μίλγουολ, κέρδισε 3-2 στο Κάρντιφ κι έχασε εντός έδρας με 2-1 από τη Ρέντινγκ.

Το βασικό πρόβλημα της Χαλ είναι η αμυντική αστάθεια. Είναι η ομάδα με το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία (39 γκολ) και τις λιγότερες καθαρές εστίες. Είναι ενδεικτικό πως σε 21 ματς έχει κρατήσει το μηδέν μόλις δύο φορές.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Γουόρφορντ είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και έχει ως μίνιμουμ στόχο την είσοδό της στα πλέι οφ. Το ρόστερ της είναι από τα πιο δυνατά στην κατηγορία, με παίκτες όπως ο Καμπασέλε, ο Σέμα, ο Τσάντουρι, ο Καγιέμπε, ο Ζοάο Πέδρο (6 γκολ) και φυσικά ο Ισμαΐλα Σαρ (6 γκολ), που ήταν εκ των κορυφαίων της Σενεγάλης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-1-3. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, κέρδισε τις Νόριτς, Λούτον και Ρέντινγκ κι έχασε μόνο από τη φορμαρισμένη, πριν τη διακοπή, Κόβεντρι.

Ο άσος είναι νορμάλ φαβορί στο 1.75 και μπορεί να φτάσει μέχρι τον διπλασιασμό σε συνδυασμό με το Under 4,5. Η Γουότφορντ έχει φέτος 20/21 και είναι ανάμεσα στις πέντε καλύτερες άμυνες της Championship. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά, που έπαιξαν οι δύο ομάδες Vicarage Road, το 2016, σε επίπεδο Premier League τότε, οι "σφήκες" είχαν κερδίσει τις "τίγρεις" με 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Χαλ: 1 & Under 4,5 (απόδοση 2.00), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ