TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά Ισπανία: Μυρίζει γκολ στο Μπαλαΐδος, αξίζει το 2.07

Celta Vigo's Iago Aspas celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 20, 2022. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Celta Vigo's Iago Aspas celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 20, 2022 AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Η ξεκούραστη Θέλτα φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία ναι μεν σπατάλησε πολλή ενέργεια μεσοβδόμαδα, αλλά έχει το ηθικό στα ύψη. Ποντάρισμα στο 2.07.

Πολύ δυνατή μονομαχία στο Μπαλαΐδος το βράδυ (19:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) με τη Θέλτα να φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αήττητο ήταν και πάει για τη Θέλτα, μετά από τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα και ρεκόρ 1-3-0 έχασε στη Μαγιόρκα από την ομώνυμη ομάδα με το οριακό 1-0. Ζόρικο ματς, υπήρξαν στιγμές και από τις δυο πλευρές, το έψαξε το γκολ, δεν ήρθε όμως και τελείωσε το ματς με 0,43 xG έναντι 0,40 της αντιπάλου. Είναι ξεκούραστη για το σημερινό ματς, αφού έπαιξε πριν εννιά μέρες, ενώ έχει τεθεί εκτός συνέχειας του Copa del Rey. Ακολουθεί άκρως απαιτητικό πρόγραμμα, ο Καρβαλιάλ ζήτησε προσοχή, αφού οι Βάσκοι έχουν ψυχολογία ενόψει του αποψινού αγώνα, τονίζοντας πάντως πως οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι. Με Λάρσεν - Άσπας θα πάει στην κορυφή, δεν έχει σημαντικές απουσίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Κύπελλο είναι η διοργάνωση της Αθλέτικ. Το απέδειξε εκ νέου. Ήταν επιβλητική την Πέμπτη στο εκτός έδρας ματς με τη Βαλένθια άνετη νίκη με 3-1 και το ηθικό της ανακτήθηκε άμεσα, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ρεάλ στο Σαν Μαμές με 2-0. Δεν ήταν κακή πάντως, ίσα ίσα έψαξε το γκολ και είχε στιγμές, τελειώνοντας μάλιστα το παιχνίδι με 1,16 xG έναντι 0,95 των Μερένγκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Θέλτα παίζει από εδώ και πέρα για την επιβίωσή της και ψάχνει μια μεγάλη εμφάνιση για να αποκτήσει ψυχολογία. Η Μπιλμπάο έπαιξε στα κόκκινα την Πέμπτη, της βγήκε, αλλά έχασε και αρκετή ενέργεια, ενώ το βάρος έχει πέσει όπως είναι λογικό στο Copa del Rey. Έχουν δυνατότητες και οι δύο να χαρίσουν ένα ματς με γκολ. Πέντε σερί Goal/Goal μετράει εντός έδρας η Θέλτα στο πρωτάθλημα, 5/7 στον δρόμο η Μπιλμπάο. Στο 2.07 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 2.07), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ