ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Ισπανία: Με παράδοση για το 2.62 στην Παμπλόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν περνάει την καλύτερη φάση της επί εποχής Σιμεόνε και ταξιδεύει στην Παμπλόνα για να αντιμετωπίσει την Οσασούνα που προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στο Copa del Rey. Ποντάρισμα στο 2.62.

Η Οσασούνα φέτος είναι μια άλλη ομάδα, έχει τσαγανό, πλάνο και κοιτάει πιο ψηλά από προηγούμενες σεζόν. Δεν έχει όμως και το απαιτούμενο βάθος για να ανταπεξέλθει σε ζόρικες καταστάσεις. Απόψε (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν κάνει και την καλύτερη σεζόν της επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έκανε τεράστια κατάθεση ψυχής και δυνάμεων η Οσασούνα μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο στο εντός έδρας ματς με τη Σεβίλλη και πέταξε έξω στην παράταση τους Σεβιγιάνους (1-1 κ.δ., 2-1 στην παράταση). Δεν κόπηκαν τα πόδια των παικτών του Αρασάτε παρά το γεγονός πως στις καθυστερήσεις του 90λεπτου δέχτηκαν γκολ-μαχαιριά που έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο. Κάλλιστα θα μπορούσε να καταρρεύσει η ομάδα. Άκρως θετικό το κλίμα όπως γίνεται αντιληπτό, αφού η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Copa del Rey μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες. Αυτή ήταν η δεύτερη παράταση σε διάστημα μιας εβδομάδας, αφού και στις 18/01 πέταξε εκτός στα πέναλτι την Μπέτις. Θα πάει με αλλαγές για να φρεσκάρει την αρχική σύνθεσή του ο Αρασάτε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ό,τι έχτισε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Βαγιαδολίδ που επικράτησε 3-0, το διέλυσε μεσοβδόμαδα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Προηγήθηκε με τον Άλβαρο Μοράτα στο 19’, ο Ροντρίγκο όμως στο 79’ έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί οι Κολτσονέρος βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 99’, και οι Μπενζεμά - Βινίσιους είχαν εύκολο έργο για να σκοράρουν αμφότεροι ώστε να διαμορφώσουν το τελικό 3-1. Γκρίνια για τη διαιτησία από τη διοίκηση, κρατάει συσπειρωμένους τους παίκτες του ο Σιμεόνε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες προέρχονται από παράταση, το κλίμα είναι καλύτερο στην Οσασούνα, αλλά θα πάει με αλλαγές απόψε. Η Ατλέτικο είναι μια σκληρή ομάδα, που έχει μάθει στα δύσκολα και μπορεί να αντιδράσει μετά από τέτοια αποτελέσματα. Έχει συν τοις άλλοις μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Μέσα σ’ όλα αυτά διατηρεί και θετική παράδοση απέναντι στην Οσασούνα. Μετράει οκτώ σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Στο 2.62 το combo 2 & under 3,5 και οι τρεις τελευταίες νίκες της Ατλέτι συνδυάστηκαν με το εν λόγω combo.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.62), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ