BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Must win με γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν

Ο Αλεξάντερ Ίσακ της Ρεάλ Σοθιεδάδ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό στο Louis II
Ο Αλεξάντερ Ίσακ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη για την τετράδα μαίνεται στη La Liga για την τετράδα, αλλά και για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πολύ κομβική συνάντηση μεταξύ Ρεάλ Σοθιεδάδ και Ρεάλ Μπέτις και το μομέντουμ οδηγεί στο 1.75.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ δίνει ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς απόψε στο Σαν Σεμπαστιάν απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις (22:00 Novasports Prime , LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική στη La Liga. Η μάχη για την τετράδα μαίνεται, η Μπέτις είναι πέμπτη με 1 βαθμό λιγότερο από τη τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Σοθιεδάδ έκτη με 3 λιγότερους από τους Κολτσονέρος. Όποιος χάσει απόψε αποχαιρετάει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι γηπεδούχοι έκαναν πειστική εμφάνιση κόντρα στην Έλτσε εκτός έδρας, ήταν γεμάτη και κυριαρχική η παρουσία τους στο Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο. Βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 3’, αλλά έως το 39΄το είχαν γυρίσει. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που δεν έχασε η ομάδα του Αλγουαθίλ και τρέχει πλέον ρεκόρ 3-1-0 μετά από το 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ως τεστ αποδείξεων το βλέπουν άπαντες το αποψινό παιχνίδι, αφού η Μπέτις μετράει τρεις σερί νίκες, ενώ φέτος και στα δύο ματς οι Βερδιμπλάνκος επικράτησαν 4-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, το ματς Κυπέλλου μάλιστα ήταν στο Σαν Σεμπαστιάν πριν δύο μήνες. Τιμωρημένος ο καταλυτικός μπακ Θαλδούα. Πάγια εκτός ο εξτρέμ Μπαρενετσέα και ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Οϊαρθάμπαλ.

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση

Χωρίς ήττα εδώ και πέντε ματς η Σοθιεδάδ με ρεκόρ 3-2-0 στο διάστημα αυτό. Πέρασε από το Μιραντίγια στο τελευταίο χρονικά ματς και κέρδισε την Κάδιθ με 2-1 και με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’, ισοφάρισε στο 78’ με τον Τέγιο, ενώ επτά λεπτά αργότερα με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πολύ ισορροπημένο ματς, πιέστηκε, ενώ τα xG ήταν 1,16 - 1,23 υπέρ της. Σε οκτώ μέρες έχει τον τελικό του Κυπέλλου με τη Βαλένθια. Πάγια εκτός ο μπακ Μοντόγια και ο χαφ Καμαράσα. Δεν αναμένεται γερό ροτέισον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις δεν θέλει να βάλει τα πόδια στη φωτιά, αφού έχει να σκεφτεί και τον τελικό του Κυπέλλου, παρόλα αυτά βρίσκει τρόπο και σκοράρει ακόμα και εάν χρειαστεί να κυνηγήσει το ματς στη συνέχεια. Δέχεται φάσεις τελευταία και γκολ, είναι ευάλωτη, έτσι και αλλιώς τρέχει στα ματς της. Η Σοθιεδάδ προσπαθεί να ανακάμψει, βρίσκεται σε ευνοϊκό μομέντουμ μετά από καιρό. Θέλει να πάρει ρεβάνς για τις φετινές τεσσάρες ,ενώ στο γήπεδό της σκοράρει εδώ και πέντε σερί ματς. Από τα πιθανά Goal/Goal της βραδιάς, σε ό,τι αφορά στο σημείο η μπίλια μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε, παρότι ο άσος πιέζεται τις τελευταίες ώρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ