TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά Ισπανία: Μομέντουμ για 2.55 στο Μαρτίνεθ Βαλέρο

Ο Μαρτίν Βαλιέντ της Μαγιόρκα κόντρα στον Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα σε ματς πρωταθλήματος στην Πάλμα
Ο Μαρτίν Βαλιέντ της Μαγιόρκα κόντρα στον Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα © 2022 FRANCISCO UBILLA/ASSOCIATED PRESS

Η Έλτσε δίνει αγώνα επιβίωσης και να αποκτήσει ξανά παλμό μετά από την απόλυση του Φρανθίσκο και φιλοξενεί στο Μαρτίνεθ Βαλέρο τη Μαγιόρκα. Ποντάρισμα στο 2.55.

Η όγδοη αγωνιστική στη La Liga ολοκληρώνεται στο Μαρτίνεθ Βαλέρο του Έλτσε, εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Μαγιόρκα (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Ουραγός η γηπεδούχος με έναν βαθμό συγκομιδή, στη 12η θέση η Μαγιόρκα με οκτώ βαθμούς.

Η κατάσταση στην Έλτσε είχε φτάσει στο απροχώρητο και ο Φρανθίσκο όσο καλός τεχνικός και να είναι, δεν μπορούσε να στρώσει την ομάδα και να τη φέρει στον σωστό δρόμο. Υστερεί και σε ποιότητα σε γενικές γραμμές. Αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ύστερα από τις πέντε σερί ήττες. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 2-1 σ’ ένα αρκετά οριακό ματς που δεν μπόρεσε να το τελειώσει και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις. Ένα παιχνίδι που το τελείωσε με 0,92 xG έναντι 0,65.

Η Μαγιόρκα το παλεύει και κάτι πάει να χτίσει, επικρατεί αισιοδοξία και θετικό κλίμα παρά το γεγονός που έχουν έρθει και στραβά αποτελέσματα. Δεδομένα όμως είναι αξιοπρεπής και μαχητική. Το 1-0 από την Μπαρτσελόνα στο νησί ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Έβαλε δύσκολα στους Μπλαουγκράνα, προσπάθησε να χτυπήσει το ματς, είχε 0,93 xG, αλλά έχασε με τους Καταλανούς να καταγράφουν 0,64 στο ματς. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Αλμερία με 1-0. Ενώ στη Μαδρίτη είχε παρουσιαστεί εξίσου καλή στα μέσα Σεπτεμβρίου κόντρα στη Ρεάλ, είχε προηγηθεί κιόλας, αλλά ηττήθηκε 4-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ καλύτερο το κλίμα στη Μαγιόρκα, πιο ήσυχα τα νερά, είναι ομάδα με πλάνο, που κάνει φάσεις και έχει δείξει πως τις μικρομεσαίες ομάδες μπορεί να τις κουμαντάρει. Συν τοις άλλοις μπορεί να έχασε από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και στα δύο ματς πήρε θετική βαθμολογία. Η Έλτσε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με πολλά θέματα στην άμυνα να λύσει κι χωρίς Παστόρε, Μπογιέ, Φιδέλ και τον πολύτιμο στόπερ Ρόκο. Στο 2.55 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Μαγιόρκα: 2 (απόδοση 2.55), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ