ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Με τη φόρμα της Σεβίλλης και της Βιγιαρεάλ

Ο Ζεράρ Μορένο πανηγυρίζει τη νίκη της Βιγιαρεάλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Θεράμικα για τη La Liga 2022/23
Ο Ζεράρ Μορένο πανηγυρίζει τη νίκη της Βιγιαρεάλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Θεράμικα για τη La Liga 2022/23 @ 2023 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την εμβόλιμη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga. Η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Έλτσε (20:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa League, επί της Γιουβέντους στην παράταση, έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις, την Κυριακή, στο μεγάλο σεβιγιάνικο ντέρμπι. Δεν έχασε ωστόσο την επαφή της με την έβδομη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League.

Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ, αφού το Σάββατο υποδέχεται τη Ρεάλ και την ερχόμενη Τετάρτη έχει τον τελικό με τη Ρόμα. Βέβαια, η Σεβίλλη δεν μπορεί να αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα, διότι αν δεν κερδίσει τη Ρόμα για να παίξει του χρόνου στο Champions League, θα μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως θα κυνηγήσει τη νίκη απόψε για να προσπεράσει τις Χιρόνα και Μπιλμπάο. Οι απουσίες των Σούσο, Πάπου Γκόμες, Νιανζού και Τζοάν Τζορδάν είναι αν μη τι άλλο διαχειρίσιμες. Σημειώνεται άλλωστε, ότι η Σεβίλλη στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές έχει κάνει έξι νίκες (6-2-1).

Από την άλλη, η Έλτσε, παρότι έχει πακετάρει ήδη για τη Β' Ισπανίας, δεν χαρίζεται πουθενά. Μετά το 1-0 επί της Ατλέτικο έκοψε βαθμούς και από τη Χετάφε (1-1), που καιγόταν για τη νίκη, καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό. Μιλάμε πάντως για μία ομάδα που έχει υποστεί 23 ήττες σε 35 αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν πάντως η Σεβίλλη το δει σοβαρά λογικά θα το πάρει, φτάνοντας σε πέμπτο διαδοχικό διπλό στη La Liga, μετά από αυτά κόντρα σε Κάδιθ (2-0), Βαλένθια (2-0), Μπιλμπάο (1-0) και Βαγιαδολίδ (3-0). Στο 1.85 η νίκη της Σεβίλλης, στο 3.40 αν έρθει με καθαρό σκορ, δηλαδή δεν δεχθεί γκολ, όπως στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Κάδιθ (20:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Κίκε Σετιέν εξασφάλισε την έξοδό της στο επόμενο Europa League, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προλάβει την τετράδα, αφού πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από την 4η Σοσιεδάδ.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" πάντως διανύει περίοδο φόρμας με ρεκόρ 4-1-0 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Το Σάββατο μάλιστα πέρασε με μεγάλο διπλό (2-1) από την έδρα της Χιρόνα, ενώ στα τρία προηγούμενα ματς στο Θεράμικα σημείωσε ισάριθμες νίκες κόντρα σε Εσπανιόλ, Θέλτα και Μπιλμπάο, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ!

Η Κάδιθ από την πλευρά της, μετά το 2-0 επί της Βαγιαδολίδ έχτισε μαξιλαράκι τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο το πρόγραμμά της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κρίνεται βατό με Θέλτα εντός και Έλτσε εκτός, επομένως αναμένεται να βρει τους πόντους που χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της.

Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.50, δεδομένου ότι η Βιγιαρεάλ έχει φέτος εντός έδρας 11 νίκες, τις περισσότερες δηλαδή μετά την πρώτη τριάδα (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Ρεάλ). Οι δέκα από αυτές έχουν έρθει με Over 1,5. Στο 1.70 το συγκεκριμένο combo.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελτσε – Σεβίλλη: 2 (απόδοση 1.85), 20:30
  • Βιγιαρεάλ – Κάδιθ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.70), 20:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ