TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισπανική δυάδα στο 3.50

Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022
Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022 @2022 /JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Ισπανία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα του μεσοβδόμαδου και το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα από την εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga.

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Εσπανιόλ έκανε το μπαμ της προηγούμενης αγωνιστικής, βγάζοντας δίκαιο διπλό με 2-1 μέσα στη Βαγιεκάνο και δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει ντεμαράζ σωτηρίας. Στους 34 βαθμούς αυτή τη στιγμή η Εσπανιόλ και στο -3 από τη σωτηρία, τα πράγματα προφανώς και παραμένουν δύσκολα αλλά το πρόγραμμα δεν είναι απαγορευτικό. Απόψε με την αδιάφορη Ατλέτικο εντός έδρας, την προτελευταία αγωνιστική με τη Βαλένθια και στο φινάλε εντός έδρας με την Αλμερία, σε ένα ματς που ίσως να είναι τελικός. Η Ατλέτικο είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει το Champions League και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα τερματίσει 2η ή 3η, που πρακτικά δεν έχει καμιά διαφορά.

Ρεάλ – Βαγιεκάνο (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ δεν έχει κάτι να κυνηγά στο πρωτάθλημα, αφού το μόνο που εκκρεμεί είναι η μάχη γοήτρου με την Ατλέτικο για τη 2η ή 3η θέση. Αλλά μιλάμε για τη Ρεάλ, που έρχεται από δύο σερί ήττες, το 4-0 από τη Σίτι στον επαναληπτικό του Champions League και το 1-0 από τη Βαλένθια, και φυσικά ως οργανισμός η βασίλισσα δεν θα καταπιεί εύκολα τρίτη σερί αποτυχία. Στο κάτω κάτω, η Βαγιεκάνο, έχοντας δύο ήττες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, έχει πλέον μάλλον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την 7η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς βρίσκεται στο -4 και πρέπει να περάσει όχι μία αλλά τέσσερις ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.60) 20:30
  • Εσπανιόλ – Ατλέτικο: 1 DNB (απόδοση 2.20) 23:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ