XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: Με τα λιγότερα xGoals υπέρ η Λας Πάλμας

Προγνωστικά Ισπανία: Με τα λιγότερα xGoals υπέρ η Λας Πάλμας
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ρεάλ - Λας Πάλμας και Βαλένθια - Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη La Liga. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται τη Λας Πάλμας (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), με στόχο ασφαλώς την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο στο Derbi Madrileno.

Αυτό αποτέλεσμα έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία πάντως έχει τώρα την ευκαιρία να προσπεράσει ξανά την Μπαρτσελόνα, μετά τη χθεσινή γκέλα των Καταλανών στη Μαγιόρκα.

Η Ρεάλ έχασε στο Μετροπολιτάνο, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό και την απουσία του Βινίσιους, ο οποίος έλειψε λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να επιστρέψει για το παιχνίδι με τους νησιώτες, ισχυροποιώντας την επίθεση της "βασίλισσας".

Ο άσος είναι λογικά χαμηλά, στο 1.20, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στον διπλασιασμό αν η νίκη της Ρεάλ ήρθε με καθαρό σκορ, χωρίς δηλαδή να δεχθεί γκολ.

Η Λας Πάλμας έρχεται από την πρώτη της νίκη φέτος, με το 1-0 επί της Γρανάδα. Τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής είναι κατά κανόνα κλειστά, αφού έχει 6x6 Under 2,5. Στα τρία προηγούμενα ματς που έδωσε εκτός έδρας με Βαλένθια, Χιρόνα και Σεβίλλη δεν κατάφερε να σκοράρει. Συνολικά, έχει μείνει άσφαιρη φέτος σε τέσσερις από τους έξι αγώνες της και έχει τα λιγότερα xGoals υπέρ (6,11) στην κατηγορία.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η ομάδα του Γκαρθία Πιμιέντα έχει μπροστά της, την ερχόμενη Δευτέρα πολύ πιο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι με έναν άμεσο ανταγωνιστή της, όπως είναι η Θέλτα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μπιλμπάο, η Αθλέτικ υποδέχεται τη Χετάφε (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αήττητη πέντε σερί αγωνιστικές (4-1-0), μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρεάλ.

Η Μπιλμπάο επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα και την Παρασκευή, κερδίζοντας με 2-0 εκτός έδρας την Αλαβές. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς με γκολ και ασίστ.

Στον αντίποδα, η Χετάφε γνώρισε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας, χάνοντας με 4-3 από τη Σοσιεδάδ την Κυριακή. Η ομάδα του Πέπε Μπορδαλάς πάντως είναι κατά κανόνα ανταγωνιστική. Υπενθυμίζεται, ότι στην πρεμιέρα κράτησε στο 0-0 την Μπαρτσελόνα και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε Ρεάλ, Οσασούνα και Σοσιεδάδ, συνολικά επτά γκολ.

Με δεδομένο ότι η Αθλέτικ σκέφτεται και το βασκικό ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ, αλλά και ότι στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο πολύτιμος χαφ Ντε Γκαλαρέτα δίπλα στον Νίκο Ουίλιαμς, το αποψινό ματς είναι αρκετά πιο πονηρό από αυτό που δείχνουν τα 1.65 στον άσο. Προτιμότερο το ρίσκο στο μεγάλο 2.30 του Goal/Goal. Η Χετάφε μετράει τρία σερί στη La Liga και στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο Σαν Μαμές έχασε μόνο μία φορά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής στη La Liga είναι και το Βαλένθια – Σοσιεδάδ (22:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Βαλένθια, με τον Ρούμπεν Μπαράχα στον πάγκο της, παρουσιάζει ένα μαχητικό προφίλ και φιγουράρει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, παρά το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι.

Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ προσπαθεί να συνδυάσει το πρωτάθλημα με το Champions League και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ κάνει διαρκώς ροτέισον για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του.

Ποιοτικά, οι Βάσκοι υπερέχουν, ωστόσο έχουν σαφώς πιο βαρύ πρόγραμμα από τις "νυχτερίδες", ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σάββατο έχουν και το εντός έδρας ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η αναμέτρηση στο Μεστάγια αναμένεται περίπλοκη για τη Σοσιεδάδ, η οποία μέχρι στιγμής μετράει 7/8 Goal/Goal σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Από την πλευρά της, η Βαλένθια έχει σκοράρει στις πέντε από τις πρώτες έξι αγωνιστικές της La Liga. Σε τιμές άνω του 2.00 το αμφίσκορο σηκώνει ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Λας Πάλμας: 1 & No/Goal (απόδοση 2.00), 20:00
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 20:00
  • Βαλένθια – Σοσιεδάδ: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 22:30
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ