BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο ειδικά σε Ελλάδα και Ισπανία

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο ειδικά σε Ελλάδα και Ισπανία
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr περιλαμβάνει δύο ειδικά στοιχήματα από την Superleague και την La Liga.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη (20:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" πανηγύρισαν μία άνετη νίκη επί της Κηφισιάς (4-0) την περασμένη Κυριακή, προχωρώντας μάλιστα και στο απαραίτητο rotation. Το ζήτημα για την ομάδα του Μαρτίνεθ είναι πως θα δώσει τρίτο παιχνίδι μέσα σε επτά ημέρες, οπότε πιθανώς να δούμε rotation ξανά. Δεδομένα πάντως ο Ολυμπιακός θα έχει τον έλεγχο του αγώνα και θα πιέσει αρκετά τον αντίπαλο.

Ο Άρης είχε και αυτός ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναιτωλικό, του οποίου επικράτησε με 3-0. Κρατάμε για τους Θεσσαλονικείς το γεγονός πως είναι αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ δεν έχουν δεχθεί γκολ στα δύο εξ αυτών. Το αποψινό παιχνίδι βέβαια είναι διαφορετικό, μιας και η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα παρουσιαστεί με αμυντική προσέγγιση, ενώ σε οργανωμένες επιθέσεις άπαντες θα αναζητούν τον φορμαρισμένο Λορέν Μορόν.

Πάνω στον Ισπανό είναι και το σημείο μας. Ο Μορόν είναι σε εξαιρετική φόρμα και έρχεται από ένα παιχνίδι που σκόραρε δύο φορές. Ο Ισπανός είναι ο αποδέκτης των περισσότερων δημιουργιών της ομάδας του, ενώ δεν διστάζει να πάρει αρκετές προσπάθειες. Συνεπώς υπάρχει αξία στην επιλογή να έχει ο Μορόν Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λας Πάλμας (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Μαδριλένοι παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο στην ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο και δίκαια ο Κάρλο Αντσελότι έλαβε αρνητική κριτική από μερίδα του κοινού. Πολλά από όσα είδαμε στο γήπεδο ήταν ακατανόητα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Λας Πάλμας από την άλλη περίμενε την 6η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Γρανάδα. Το εξαιρετικό σουτ του Κίριαν στις καθυστερήσεις και μάλιστα με το "κακό" του πόδι έδωσε τη λύση. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η Λας Πάλμας έπαιζε για περισσότερο από 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο, άρα η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία.

Και εδώ έχουμε ένα ειδικό στοίχημα. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε δοκιμάζει συνεχώς το πόδι του από κοντινή και μακρινή απόσταση. Είναι παίκτης που παίρνει πρωτοβουλίες, ειδικά όταν έχει απέναντί του μικρές ομάδες. Σουτάρει σχεδόν τρεις φορές ανά ματς και έχει 0,8 μέσο όρο στην εστία. Μέχρι στιγμής έχει βρει στόχο έστω και μία φορά 4/4 φορές στους αγώνες για το πρωτάθλημα, συνεπώς μπορεί τώρα να αυξήσει το σερί του. Η επιλογή να έχει 1+ προσπάθειες στην εστία ο Βαλβέρδε έχει αξία στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας: Βαλβέρδε 1+ προσπάθειες στην εστία (απόδοση 1.60), 20:00
  • Ολυμπιακός – Άρης: Μορόν Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε (απόδοση 1.82), 20:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ