ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με συντριπτική παράδοση για το 2/2 η Οσασούνα

Ο επιθετικός της Οσασούνα, Άντε Μπούντιμιρ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ
Ο επιθετικός της Οσασούνα, Άντε Μπούντιμιρ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Οσασούνα - Κάδιθ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της La Liga.

Η Οσασούνα ξεκίνησε το πρωτάθλημα στη La Liga ιδανικά, με νίκη 2-1 επί της Σεβίλλης και απόψε έχει την ευκαιρία να κάνει το 2/2, αφού υποδέχεται την Κάδιθ (18:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Ο άσος της Οσασούνα είναι από τα σημεία της ημέρας που δέχονται σημαντικές πιέσεις. Σημειώνεται ότι άνοιξε σε τιμές κοντά στο 2.10 και πλέον στις περισσότερες εταιρίες έχει υποχωρήσει κατά μέσο όρο στο 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Βάσκοι εκτός από το γεγονός ότι πέτυχαν πολύ δυνατή νίκη στην πρεμιέρα, η οποία τους τόνωσε την ψυχολογία, διατηρούν και εκπληκτική παράδοση εντός έδρας κόντρα στην Κάδιθ. Μέσα στην Παμπλόνα σε 21 παιχνίδια, έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά (15-5-1) το 1989!

Πέρυσι, η Οσασούνα είχε κερδίσει την Κάδιθ στο El Sadar με 2-0 και πρόπερσι με 3-2. Νίκες είχε σημειώσει και σε επίπεδο Β' κατηγορίας, το 2019 με 2-1 και το 2018 με 1-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η Οσασούνα βρίσκει σχεδόν πάντα την άκρη για να κερδίζει εντός έδρας την Κάδιθ, η οποία στην πρεμιέρα με τη Σοσιεδάδ ήταν απογοητευτική. Η ομάδα του Σέρχιο ηττήθηκε με 1-0, ούσα παντελώς ακίνδυνη επιθετικά, σε ματς με xGoals 0,29-2,64. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κάδιθ τέλειωσε το ματς με επτά τελικές, εκ των οποίων οι τρεις μπλοκαρίστηκαν από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Παίζεται ο άσος στο 1.90+. Με ρίσκο στέκεται και το win to nil σε τιμές που ξεπερνούν το τριπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα – Κάδιθ: 1 (απόδοση 1.90), 18:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ