ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Ισπανία: Με φόρμα και παράδοση για το 1.83 η Ατλέτικο στο ντέρμπι

Ο Άνχελ Κορέα πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Άνχελ Κορέα πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο © 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μαδριλένικη μονομαχία στο Μετροπολιτάνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί τη Χετάφε που δεν είναι στην καλύτερη φάση της.

Ντέμπι στη Μαδρίτη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Χετάφε (19:30 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) στο Μετροπολιτάνο σ’ ένα χρονικό σημείο που η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη και για τους δύο, αλλά η φόρμα διαφέρει στις δύο πλευρές.

Ομολογουμένως στην Ατλέτι φέτος και κυρίως στον Σιμεόνε επικρατεί πίεση και γκρίνια σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Προσπαθεί να ρολάρει η ομάδα και να βρει τα πατήματά της το τελευταίο διάστημα. Αντέδρασε την προηγούμενη αγωνιστική μετά από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από το Κύπελλο. Κέρδισε στην Παμπλόνα τη δυσκολοκατάβλητη Οσασούνα, που κάνει γεμάτη σεζόν φέτος. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, πιέστηκε μεν, αλλά ήταν αυτή που κέρδισε, 1-0 με γκολ του Σαούλ στο 74’. Ήταν η καλύτερη του ζευγαριού και τελείωσε το παιχνίδι με 1,30 xG έναντι 0,74 της αντιπάλου. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στη σειρά στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-0 επί της Βαγιαδολίδ. Με Γκριζμάν, Μοράτα, Κορέα στην επιθετική τριπλέτα σήμερα.

Η Χετάφε δεν είναι στα καλά της, έκανε άλλη μια προβληματική εμφάνιση, μετράει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και 5 μαζί με το 3-2 από τη Λεβάντε στο Κύπελλο και δεν θυμίζει σε πολλά την περσινή σταθερή Χετάφε. Το πράγμα σοβαρεύει και ζορίζει, αφού βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και από κάπου πρέπει να πιαστεί. Αυτή τη φορά έχασε από την Μπέτι 1-0 στη Μαδρίτη. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ, πιέστηκε πολύ και το σκορ ενδεχομένως να την κολακεύει κιόλας, αφού δέχθηκε 2,00 xG έναντι 0,21 της Χετάφε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λογικός ο φαβοριτισμός της Ατλέτι. Προσπαθεί να στρώσει την κατάσταση και εντός έδρας δεν πρόκειται να δυσκολευτεί κιόλας κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που κατρακυλάει. Καλή, χρυσή η Χετάφε, αλλά δεν είναι η περσινή ομάδα. Φέτος τραβάει πολλά ζόρια. Ως φιλοξενούμενη έχει να κερδίσει από το 2010 έκτοτε μετράει δώδεκα σερί ήττες. Στο 1.83 το combo 1 & under 3,5, είναι ένα λογικό ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.83), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ