ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με έξτρα κίνητρο η Αλαβές για το 2.80

Ο τεχνικός Λουίς Γκαρσία Πλάθα, όταν ήταν τεχνικός της Λεβάντε
Ο τεχνικός Λουίς Γκαρσία Πλάθα, όταν ήταν τεχνικός της Λεβάντε © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον κρίσιμο αγώνα της Αλαβές με τη Λεβάντε, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga 2.

Με το πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι της Αλαβές κόντρα στη Λεβάντε, κλείνει η 20η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας (22:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες αγωνίζονταν πέρυσι στη La Liga. Την προτελευταία αγωνιστική, η Λεβάντε υποδέχθηκε την Αλαβές σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ουραγός Λεβάντε ήταν ουσιαστικά καταδικασμένη, ενώ οι Βάσκοι χρειάζονταν απεγνωσμένα τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί. Η ομάδα της Βαλένθια ωστόσο, δεν χαρίστηκε στην Αλαβές. Την κέρδισε με 3-1 και ουσιαστικά την πήρε μαζί της στη La Liga 2.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε της περσινής σεζόν, είναι δεδομένο πως η Αλαβές έχει πολύ αυξημένο κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι. Το παραδέχθηκε και ο τεχνικός Λουίς Γκαρθία Πλάθα, που στο παρελθόν θήτευσε στον πάγκο της Λεβάντε για τρία χρόνια (2008-11) και έκτοτε μετράει 3-2-2 εναντίον της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσης, οι Βάσκοι θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες από Γρανάδα και Τενερίφη. Άλλωστε, αν η Αλαβές καταφέρει να κερδίσει τη Λεβάντε θα σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η Λεβάντε είναι αήττητη δέκα αγωνιστικές, αλλά στα τελευταία έξι ματς έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες (2-4-0). Η Αλαβές είναι δυνατή εντός έδρας με ρεκόρ 6-3-0 σε εννιά αγώνες και διατηρεί σούπερ παράδοση απέναντι στη Λεβάντε, με ρεκόρ 11-2-1 σε 14 συναντήσεις τους στο Μεντιθορόθα.

Ο άσος άνοιξε σε τιμές γύρω στο 2.20 και πλέον έχει φτάσει ακόμη και στο 2.80. Σε αυτές τις αποδόσεις αξίζει να ρισκάρουμε στη δύναμη της έδρας (μία από τις τέσσερις αήττητες της κατηγορίας).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές – Λεβάντε: 1 (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ