ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Επιλογή διπλασιασμού από το Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Σάντερλαντ με τη Γουέστ Μπρομ.

Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Σάντερλαντ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται στην Championship η πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σάντερλαντ έδωσε εξ αναβολής παιχνίδι με τη Μίλγουολ στις 3 Δεκεμβρίου και επικράτησε με 3-0. Αντίθετα, η Γουέστ Μπρομ θα αγωνιστεί απόψε σε επίσημο ματς για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα.

Σημειώνεται ότι οι Baggies άλλαξαν προπονητή τον Οκτώβριο. Απέλυσαν τον Στιβ Μπρους και για τρία ματς πορεύτηκαν με υπηρεσιακή λύση, μέχρι που ανέλαβε στις 25/10 ο Κάρλος Κορμπεράν. Με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, η Γουέστ Μπρομ έγραψε τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερις αγώνες.

Η ομάδα από τα West Midlands ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την άνοδο, ωστόσο η χρονιά στράβωσε και βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτό πάντως δεν αναιρεί ότι εξακολουθεί να έχει ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ στην κατηγορία και η θέση της δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής της.

Αυτό που βελτίωσε αμέσως ο Κορμπεράν είναι η αμυντική λειτουργία της Γουέστ Μπρομ, η οποία στα πρώτα 17 ματς είχε κρατήσει το μηδέν μόλις τρεις φορές, ακριβώς δηλαδή όσες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπου οι Baggies κέρδισαν με καθαρό σκορ τις Μπλάκπουλ, ΚΠΡ και Στόουκ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ πραγματοποιεί μία συμπαθητική πορεία και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να μπλέξει σε περιπέτειες. Μάλιστα, αναμένεται ακόμη καλύτερη στη συνέχεια, αφού επέστρεψε από τραυματισμό ο σημαντικός φορ Στιούαρτ (5 γκολ).

Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, όμως μαρτυράει και το σετ, όπου φαβορί είναι ελαφρώς το διπλό στο 2,45-2,50. Οι μπουκ δίνουν μόλις στο 1.70 το Under 2,5. Εμείς μπορούμε να πάμε ένα κλικ πιο ψηλά στο 2-3 γκολ για να πάρουμε απόδοση διπλασιασμού. Οι "μαυρόγατες" επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο εύρος επτά στις εννιά φορές στα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και η Γουέστ Μπρομ πέντε στις επτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ