BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Με δύο Goal/Goal στο Copa Del Rey

Προγνωστικά Ισπανία: Με δύο Goal/Goal στο Copa Del Rey
INA FASSBENDER, POOL PHOTO VIA AP

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Ισπανία και το Copa Del Rey, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Χετάφε. Δύο ομάδες που παίζουν μεν σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά η Εσπανιόλ στα… χαρτιά είναι ομάδα της Primera, ενώ η Χετάφε είχε ένα αρκετά δύσκολο ματς με τη Βαγεκάνο την περασμένη Τρίτη. Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο ματς των γηπεδούχων ήταν πριν από 19 ημέρες. Γι’ αυτό και θα αποφύγουμε σημείο νικητή και θα μείνουμε στα γκολ. Η Εσπανιόλ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Segunda με 34 γκολ ενεργητικό. Έχει σκοράρει στα 7/7 που έπαιξε με τη Χετάφε στο Πρατ, ενώ το ίδιο συνέβη και στα 11/12 εντός έδρας ματς της. Παράλληλα, μετράει 4/4 Goal/Goal μέσα – έξω και 3/3 στο Πρατ

Η Χετάφε από την πλευρά της, πέτυχε γκολ στα 8/10 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το ίδιο συνέβη και στις 9/11 φετινές εξορμήσεις της. Κρατάμε το γεγονός πως την βόλεψε και το πρόγραμμα, μιας και λόγω του Σούπερ Καπ η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει την 1/2 και το επόμενο παιχνίδι της είναι στις 21/1.

Τα παραπάνω μας οδηγούν στα γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1.84.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Έλτσε με την Ζιρόνα. Η ομάδα που έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με όσα κάνει φέτος μετράει 9/10 Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 13/14 μακριά από το Μοντιλίβι υπολογίζοντας και περσινούς αγώνες. Παράλληλα, έχει σκοράρει στα τελευταία 19 (!) εκτός έδρας ματς, αλλά έχει δεχθεί και γκολ στα 30 από τα 33 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έλτσε έκλεισε το 2023 με 4/5 Goal/Goal εντός – εκτός, ενώ βρήκε δίχτυα στα 5/6 στο Μπόρχα Βαλέρο. Παράλληλα, έβαλε και δέχθηκε γκολ στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης με τη Λινάρες (3-1), ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Ισπανίας. Συν τοις άλλοις, ήταν Goal/Goal οι 6/6 εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Κύπελλο Ισπανίας.

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω θα πάμε και εδώ στο Goal/Goal σε απόδοση 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ – Χετάφε: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 18:00
  • Έλτσε – Ζιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 19:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ