ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με απουσίες η Λεβάντε, ευκαιρία για θετικό φινάλε η Ράγιο

Οι παίκτες της Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Οι παίκτες της Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Με πολλές και σημαντικές απουσίες η υποβιβασμένη Λεβάντε στην τελευταία αγωνιστική της La Liga. Ευκαιρία για τη Ράγιο να κάνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη μέσα στο 2022.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στη La Liga. Στο Βαγιέκας, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Λεβάντε, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, στο οποίο ο άσος άνοιξε σε τιμές στο 2.20-2.25 και πλέον έχει αρχίσει να πιέζεται κάτω από το 2.00.

Αυτό οφείλεται στις πολλές απουσίες που έχει μαζέψει η Λεβάντε. Για την ομάδα της Βαλένθια, είναι τιμωρημένοι ο διεθνής Κοσταρικανός στόπερ Οσκαρ Ντουάρτε, ο πολύπειρος φορ Σολδάδο (3 γκολ) και ο βασικός μπακ Σον. Επίσης, είναι τραυματίες ο βασικός μεσοεπιθετικός Ντε Φρούτος (4 γκολ), ο μπακ Κλερκ και ο έμπειρος Γερμανός στόπερ Μουστάφι. Θα λείψει για προσωπικούς λόγους ο χρήσιμος χαφ Μάλσα. Θετικοί στον κορονοϊό είναι ο χαφ Καμπάνια (2 γκολ), ο βασικός γκολίπερ Καρδένας και ο δεύτερος γκολκίπερ Φερνάντεθ.

Προγνωστικά Ισπανία

Εν ολίγοις, η ομάδα του Αλέσιο Λίσι θα παραταχθεί αποδεκατισμένη απόψε στο Βαγιέκας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες απουσίες, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της διασποράς του κορονοϊού.

Η Βαγιεκάνο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και στον πρώτο μισό έδειχνε ικανή να διεκδικήσει μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μέσα στο 2022 όμως, ξεφούσκωσε και τελικά αρκέστηκε στον βασικό της στόχο, που ήταν μία άνετη παραμονή. Παράλληλα, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Copa del Rey, συνεπώς η χρονιά συνολικά κρίνεται επιτυχημένη, αν και χάλασε τις θετικές εντυπώσεις στον δεύτερο γύρο.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η Βαγιεκάνο ξεκίνησε με σερί 8-1-0 τα εντός έδρας παιχνίδια της στη La Liga, ωστόσο μέσα στο 2022 έχει ρεκόρ 0-4-5 στο Βαγιέκας. Τελευταία της νίκη δηλαδή, μπροστά στο κοινό της, είναι το 2-0 επί της Αλαβές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι Μαδριλένοι πάντως, έχουν απόψε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και να κλείσουν γλυκά τη σεζόν, με ένα θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας. Και αυτό διότι η Λεβάντε, εκτός από πολλές απουσίες, έχει να διαχειριστεί και την απογοήτευση από τον υποβιβασμό της στη Σεγούντα.

Για τους φιλοξενούμενους λοιπόν, το αποψινό ματς είναι ο ορισμός της τυπικής διαδικασίας και απλά καλούνται να βγάλουν την υποχρέωση. Η Ράγιο αντίθετα, έστω και με ροτέισον, αναμένεται να το δει πιο ζεστά προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο της στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, μέσα στο Βαγιέκας. Παρά την πτώση, ο άσος στο 1.98 κρίνεται αποδεκτός, δεδομένου μάλιστα ότι η Λεβάντε έχει γνωρίσει φέτος 12 ήττες σε 18 εκτός έδρας παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιεκάνο - Λεβάντε: 1 (απόδοση 1.98), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ