ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Με 17 clean sheets η Μπαρτσελόνα

Ο Τερ Στέγκεν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε
Ο Τερ Στέγκεν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα στο Καμπ Νου τη Βαλένθια (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) με στόχο την 20η νίκη της φέτος στη La Liga. Η ομάδα του Τσάβι, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει, λόγω τιμωρίας, βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ και βέβαια, θα επιδιώξει να κερδίσει τις "νυχτερίδες", για να μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους Μαδριλένους, που παίζουν αργότερα στη Σεβίλλη με την Μπέτις.

Οι Καταλανοί πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα με τον αποκλεισμό στο Europa League, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρεις ημέρες μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Αλμερία. Ωστόσο, την Πέμπτη, αντέδρασαν και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa Del Rey.

Οι μπλαουγκράνα πήραν προβάδισμα πρόκρισης, επικρατώντας 1-0 με το αυτογκόλ του Μιλιτάο. Η νίκη της Μπαρτσελόνα στο clasico επιβεβαίωσε ότι η φετινή έκδοση των μπλαουγκράνα είναι κυνική και αποτελεσματική. Μπορεί η Μπάρτσα να μην απέδωσε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αμύνθηκε όμως με αξιοθαύμαστη σταθερότητα και δεν επέτρεψε στη Ρεάλ ούτε μία τελική στο στόχο. Μάλιστα, αυτό το διπλό έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε και τις σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο Τσάβι.

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και εν όψει του σημερινού αγώνα, καθώς είναι τιμωρημένος ο Γκάβι (1 γκολ) και τραυματίες οι Λεβαντόβσκι (15 γκολ), Πέδρι (6 γκολ) και Ντεμπελέ (5 γκολ). Τα κουκιά συνεπώς είναι μετρημένα και εκτός απροόπτου η Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει σήμερα με επιθετική τριάδα τους Ραφίνια, Φεράν Τόρες και Ανσου Φάτι.

Η Βαλένθια από την πλευρά της, πήρε βαθιά ανάσα στο εντός έδρας ντεμπούτο του Ρούμπεν Μπαράχα, αφού κέρδισε με 1-0 τη Σοσιεδάδ, χάρη σε ένα αυτογκόλ. Βέβαια, η εμφάνισή της δεν έστειλε κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Οι "νυχτερίδες" τέλειωσαν το ματς με οκτώ τελικές και xGoals 0,64-0,82.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εκτός έδρας, η Βαλένθια έχει φέτος κάνει μόλις μία νίκη σε 11 παιχνίδια. Μάλιστα, στα τελευταία τέσσερα με Βαγιαδολίδ, Ρεάλ, Χιρόνα και Χετάφε δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Ειδικά στο Μπερναμπέου, σε ένα παιχνίδι δηλαδή ανάλογης δυσκολίας με το σημερινό στο Καμπ Νου, ολοκλήρωσε το 90λεπτο με μόλις τέσσερις τελικές και xGoals 2,60-0,21! Πρακτικά ήταν παντελώς ακίνδυνη.

Πιθανότατα ίδιο θα είναι το σκηνικό και στη Βαρκελώνη, αφού η Βαλένθια αναμένεται να αμυνθεί μαζικά μπας και καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα, έχοντας να διαχειριστεί την κόπωση από το clasico και τις σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά, λογικά θα κοιτάξει να φτάσει σε ακόμη μία επαγγελματική νίκη.

Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα έχει μακράν την κορυφαία άμυνα της La Liga την τρέχουσα σεζόν, με μόλις 8 γκολ παθητικό και 17 clean sheets σε 23 αγωνιστικές! Από το 1.45 ο άσος εκτοξεύεται στο 2.30 αν η Μπάρτσα δώσει συνέχεια στη φετινή της συνήθεια και κερδίσει ξανά, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: 1 & No Goal (απόδοση 2.30), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ