TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά Ισπανία: Με απουσίες η Μπέτις, με παράδοση η Ρεάλ

​Προγνωστικά Ισπανία: Με απουσίες η Μπέτις, με παράδοση η Ρεάλ
Ο Βινίσιους @ 2023 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Μ’ ένα δυνατό ματς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga. Η Ρεάλ Μπέτις κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.10.

Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν πέφτει η αυλαία του σημερινού προγράμματος στη La Liga. Η Ρεάλ Μπέτις κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Από τη μια η Μπέτις που δίνει μεγάλο αγώνα για να πλησιάσει την τετράδα και τη έξοδο στο Champions League και από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης που αναζητά έναν τρόπο να ξεχάσει τα ματς με Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα (1-1) και Μπαρτσελόνα σε Κύπελλο (ήττα 1-0), αμφότερα τα ματς μάλιστα ήταν εντός έδρας. Τρέχουν λοιπόν οι Μερένγκες για να μην χάσουν και άλλο έδαφος, αφού στο πρωτάθλημα ακολουθούν ματς με Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα, ενώ στο ενδιάμεσο θα φιλοξενήσουν για το Champions League τη Λίβερπουλ.

Η Μπέτις έχει μπροστά της το πρώτο ματς για το Europa League απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Βερδιμπλάνκος προέρχονται από τρεις σερί νίκες, ενώ κόντρα στην Έλτσε έκαναν απίθανα πράγματα κερδίζοντας στο Μαρτίνεθ Βαλέρο με 3-2, παρότι έχαναν στο πρώτο δεκάλεπτο με 2-0. Τεράστιο το πλήγμα με τον τραυματισμό του Φεκίρ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ σήμερα θα λείψει και ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Κανάλες. Δύο παίκτες βαρόμετρα λοιπόν είναι off για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Αντσελότι από την άλλη δεν έχει διαθέσιμο τον Μόντριτς λόγω τιμωρίας και τον Άλαμπα λόγω τραυματισμού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καταλυτικές απουσίες για την Μπέτις, που έχει και ευρωπαϊκό ματς μπροστά της. Χωρίς Φεκίρ - Κανάλες είναι άλλη ομάδα. Η Ρεάλ έχει λύσεις και αναμένεται να μπει με περισσότερο τσαγανό ώστε να αφήσει πίσω τα όσα έγιναν με Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Στο 2.10 το συνδυαστικό στοίχημα 2 & over 1,5. Πέντε διπλά στα έξι τελευταία στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μετράει η Ρεάλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & over 1,5 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ