BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη τετράδας στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη τετράδας στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν
@2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κομβική αναμέτρηση Μπέτις - Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της μάχης που δίνουν οι δύο ομάδες για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Σεβίλλη, εκεί όπου η Μπέτις θα παίξει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στη Σοσιεδάδ για την πρώτη τετράδα (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Βάσκοι βρίσκονται στο +6 από τους βερδιμπλάνκος, οι οποίοι αν κερδίσουν απόψε θα επιστρέψουν γερά στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα. Στα τελευταία τέσσερα ματς γνώρισε τρεις ήττες και κέρδισε μόνο την προτελευταία Εσπανιόλ. Ούτε και η Σοσιεδάδ πάντως πείθει με τις εμφανίσεις της. Το Σάββατο επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Σαν Σεμπαστιάν, με ανατροπή, σε ένα ματς ωστόσο λίγων στιγμών (xGoals 0,81-0,36), όπου δεν πήρε καλό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι.

Στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ πήρε μόλις έναν βαθμό, στη Μαγιόρκα. Αντίθετα, έχασε χωρίς να σκοράρει από Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο.

Στην Μπέτις, παραμένει το πρόβλημα με τον Φεκίρ (2 γκολ), ο οποίος είναι νοκ άουτ και για το αποψινό ματς. Αντίθετα, υπολογίζεται ο πολύτιμος Κανάλες, καθώς εκκρεμεί ακόμη η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει για την τιμωρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα θετικά για την Μπέτις είναι η πρόσφατη παράδοση. Από το 2017/18 σε πέντε εντός έδρας ματς για τη La Liga κόντρα στη Σοσιεδάδ, πέτυχε τρεις νίκες και κράτησε το μηδέν τέσσερις φορές. Πέρυσι, είχε επικρατήσει με 4-0 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ενώ στον φετινό πρώτο γύρο, είχε περάσει με διπλό (2-0) από την έδρα των Βάσκων, χάρη στα γκολ των Χουάν Κρουζ και Μπόρχα Ιγκλέσιας στο φινάλε (86', 93).

Με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί και ότι η Σοσιεδάδ βολεύεται θεωρητικά και με την ισοπαλία, δεν έχει λογική να προσφέρεται αουτσάιντερ ο άσος, αν και τα αρχικά 2.95-3.00 έχουν ψαλιδιστεί στο 2.80-2.85. Σε κάθε περίπτωση, για την Μπέτις απόψε η νίκη είναι μονόδρομος, επομένως αναμένεται να κυνηγήσει περισσότερο το τρίποντο. Στο 1.50 η διπλή ευκαιρία (1Χ), στο 2.20 μαζί με το Over 1,5. Έξι σερί Over 1,5 μετράει η Σοσιεδάδ. 10/11 στα τελευταία ματς των Βάσκων με την Μπέτις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις – Σοσιεδάδ: 1Χ & Οver 1,5 (απόδοση 2.20), 23:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ