ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Μεταμορφωμένη η Αστον Βίλα με τον Έμερι

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις Αστον Βίλα - Φούλαμ και Λιντς - Λέστερ για την Premier League. Δυάδα σε τιμές άνω του 4.00.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Premier League με το οποίο ανοίγει απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική. Στο Μπέρμιγχαμ η Αστον Βίλα υποδέχεται τη Φούλαμ και έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει στην πέμπτη θέση την Τότεναμ (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έσωσε την ισοπαλία στο Λονδίνο το Σάββατο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Μπρέντφορντ με γκολ στο 87'. Συμπλήρωσε έτσι ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (7-2-0). Επίσης, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Βίλα Παρκ με Κρίσταλ Πάλας, Μπόρνμουθ, Νότιγχαμ και Νιούκαστλ χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Αν η Αστον Βίλα επικρατήσει απόψε της Φούλαμ θα τρέξει το καλύτερό της νικηφόρο σερί εντός έδρας στην κορυφαίο κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, από το 1998!

Σημειώνεται, ότι στο προηγούμενο ματς έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Εμιλιάνο Μαρτίνες λόγω στομαχικών διαταραχών. Το πιθανότερο πάντως είναι, ότι ο Αργεντινός γκολκίπερ θα αγωνιστεί κανονικά απόψε. Αντίθετα, παραμένουν εκτός ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Μπέιλι (4 γκολ), ο Κουτίνιο, ο μπακ Κας και ο χαφ Μπουμπακάρ Καμαρά.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ συνεχίζει να στερείται τις υπηρεσίες του κορυφαίου της σκόρερ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (11), καθώς εκτίει τιμωρία οκτώ αγωνιστικών. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε τρέξει ένα άσχημο σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-1-4) πριν κερδίσει διαδοχικά με 3-1 την Έβερτον και με 2-1 τη Λιντς. Πάντως, πολύ δύσκολα θα προλάβει έστω την έβδομη θέση, που πιθανότατα θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός.

Η Φούλαμ πάντως, χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου με 14 σε μία σεζόν στην Premier League και ένα ακόμη διπλό για να κάνει νέο ρεκόρ με επτά! Κόντρα στη Βίλα βέβαια, έχει άσχημη παράδοση με μόλις μία νίκη εκτός έδρας σε 18 αγώνες πρωταθλήματος (10-7-1).

Είναι προφανές πως η Φούλαμ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Τουναντίον είναι επικίνδυνο σύνολο, παίζει επιθετικά και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Από την άλλη όμως, δεν μπορεί να αγνοηθεί η εξαιρετική δυναμική που έχει αναπτύξει η Αστον Βίλα από τότε που ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι, σκοράροντας σε 19 σερί αγώνες. Στο 1.80 ο άσος, στο 2.10 μαζί με το Over 1,5. Και οι τελευταίες πέντε νίκες των "χωριατών" συνοδεύτηκαν με Over 1,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα στο Elland Road, η Λιντς υποδέχεται τη Λέστερ σε ένα ματς φωτιά για την παραμονή, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (22:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Λέστερ το Σάββατο κέρδισε με ανατροπή 2-1 τη Γουλβς στο King Power και έβαλε στοπ στην... ακατάσχετη αιμορραγία εννιά αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-8). Το εντυπωσιακό είναι πως τα κατάφερε χωρίς τους Τζέιμς Μάντισον και Χάρβεϊ Μπαρνς, που ήταν απόντες, ενώ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Τζέιμι Βάρντι. Και οι τρεις αναμένεται να τεθούν απόψε στη διάθεση του Ντιν Σμιθ.

Στην αντίπερα όχθη, η Λιντς μάζεψε δέκα βαθμούς στα πρώτα έξι ματς με τον Χάβι Γκράθια στον πάγκο, ωστόσο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες. Μετά τις συντριβές με 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας και 6-1 από τη Λίβερπουλ, έχασε το Σάββατο και στο Λονδίνο με 2-1 από τη Φούλαμ.

Με τον Ισπανό τεχνικό, η Λιντς έχει δεχθεί σε εννιά ματς συνολικά 23 γκολ, που είναι ασφαλώς η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Μόνο μέσα στον Απρίλιο, σε πέντε αγωνιστικές έχει παθητικό 18 τερμάτων. Γενικά, τα “παγώνια” έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μετά την Μπόρνμουθ με 62 γκολ.

Συν τοις άλλοις, η Λιντς έχει άσχημη πρόσφατη παράδοση με μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς κόντρα στη Λέστερ. Από την άλλη βέβαια, οι "αλεπούδες" φέτος έχουν ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ συλλόγου με 20 ήττες και δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ 17 διαδοχικές αγωνιστικές!

Με βάση λοιπόν την αμυντική τους συμπεριφορά φέτος, έχει λογική το combo Goal/Goal και Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού. Άλλωστε, η Λιντς μετράει επτά σερί combo από τις 11 Μαρτίου και η Λέστερ 5/7.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα – Φούλαμ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Λιντς – Λέστερ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ