TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Κάνει ροντέο ο Μπεκατσέτσε το Έλτσε - Μπαρτσελόνα, στοίχημα στο 2.05

Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε τεχνικός της Ντιφένσα Χουστίσια
Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε © 2022 GUSTAVO GARELLO, POOL/ASSOCIATED PRESS

Η καταδικασμένη σε υποβιβασμό Έλτσε φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα που πάει φουλ για πρωτάθλημα, αλλά έχει απουσίες. Ποντάρισμα στο 2.05.

Στο Μαρτίνεθ Βαλέρο ολοκληρώνεται το σαββατιάτικο μενού από τη La Liga. Η Έλτσε φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) για την 27η αγωνιστική, έναν αντίπαλο που δεν έχει καθόλου θετική παράδοση και μετράει 9 ήττες στη σειρά ανεξαρτήτως έδρας.

Καταδικασμένη σε υποβιβασμό η Έλτσε, που είναι ουραγός και στο -14 από τη σωτηρία. Με τον Ματσίν έβγαζε παλμό και κάποια σημάδια ζωής, αλλά αποτέλεσε παρελθόν ο Αργεντινός και στη θέση του θα κάθεται ο συμπατριώτης του Μπεκατσέτσε. Από τους θεωρητικούς του ποδοσφαίρου, έντονος χαρακτήρας, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αλλά έχει εμπειρία από τη Λατινική Αμερική. Βέβαια, μια αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά στις αρχές και φέρνει ενθουσιασμό στους παίκτες και τον κόσμο.

Η Μπαρτσελόνα πάει φουλ για πρωτάθλημα, έχει μπει για τα καλά στο κόλπο. Πήρε το clasico στις καθυστερήσεις με 2-1 και ενώ στάθηκε τυχερή σε οφσάιντ γκολ της Ρεάλ νωρίτερα. Πολύ οριακή φάση, αλλά το VAR μίλησε. Με μπολικές απουσίες απόψε. Έξω Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν, Πέδρι, Ντεμπελέ και Ραφίνια. Θα τσεκαριστεί ο Αραούχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μπεκατσέτσε μπορεί να κάνει ροντέο το ματς με την τακτική του, οι παίκτες θα μπουν με ενθουσιασμό, η Μπαρτσελόνα πάει τα ματς στην υπομονή, αλλά δέχεται φάσεις. Έχει αξιόλογους παίκτες μπροστά η Έλτσε, τόσο ο Πέρε Μίγια όσο και ο Πόνσε κάνουν καλή σεζόν και το παλεύουν. Λείπει βέβαια ο Μπογέ. Ρίσκο με το Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 2.05. 5/7 μετράει τελευταία εντός έδρας η Έλτσε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ