ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Καλοπληρωμένα γκολ στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Ρεάλ
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Ρεάλ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Για την προτελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σεβίλλη που το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Ποντάρισμα στο 2.05.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς της για φέτος θα δώσει στο Γουάντα Μετροπολιτάνο η Ατλέτικο Μαδρίτης, που φιλοξενεί τη Σεβίλλη (20:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής στη La Liga, ήτοι της προτελευταίας της λίγκας. Τελειώνει η σεζόν με αρκετά ups and downs και επιτυχίες, αλλά και κριτική στον Ντιέγκο Σιμεόνε σε κάποιες περιπτώσεις. Για άλλη μια φορά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League, δέκατη σεζόν στη σειρά. Πήρε τη νίκη επί της Έλτσε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 χάρη σε γκολ των Κούνια και Ντε Πολ. Δίκαιη επικράτηση, ήταν καλύτερη του παιχνιδιού, δέχτηκε μόλις 0,17 xG ενώ δημιούργησε 2,61. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Λόντι, δεν παίζει ούτε εξτρέμ Λεμάρ. Εκτός επίσης ο δεξιός μπακ Βρσάλκο και ο επιθετικός Ζοάο Φέλιξ.

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Σεβίλλη, αυτή τη φορά κόλλησε στο 0-0 με τη Μαγιόρκα. Δυσκολεύτηκε να τελειώσει τις φάσεις και το πλήρωσε, λίγες οι καλές στιγμές της στο παιχνίδι, φόρτσαρε προς το τέλος, αλλά δεν άλλαξε κάτι από εκεί και πέρα. Τελείωσε το ματς με 1,65 xG έναντι 0,55 της αντιπάλου. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση τετράδα, θέλει έναν βαθμό στο ενδεχόμενο που η Μπέτις κάνει το 2/2 τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς οι πέμπτοι Βερδιμπλάνκος βρίσκονται στο -5. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Λαμέλα τραυματίας ο επιθετικός Μαρσιάλ (9/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτι θέλει να τελειώσει με νίκη και μια γεμάτη εμφάνιση στο Μετροπολιτάνο για να κλείσει τη σεζόν και να αποχαιρετήσει τον κόσμο της, εντός έδρας εξάλλου ανοίγει τα ματς της από το συνηθισμένο. Οι Σεβιγιάνοι διαθέτουν ποιοτικές μονάδες, θα ψάξουν βαθμό ή βαθμούς για να τελειώσουν με την τετράδα, εκτός έδρας όμως δεν αποπνέουν ιδιαίτερη σιγουριά πως μπορούν να πάρουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα παρότι το κίνητρο είναι με το μέρος τους. Τσιμπημένες κάπως οι τιμές των γκολ. Στο 2.05 το Goal/Goal το οποίο επιβεβαιώθηκε στις 8/10 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 20:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ