TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Η Τζιρόνα εκμεταλλεύεται τη χαρά της Μαγιόρκα

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.30 και στο 2.80 κάνει από το κυριακάτικο πρόγραμμα ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η χρονιά που κάνει η Τζιρόνα σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα όπως το ισπανικό, είναι άνευ προηγούμενου. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά παραμένει 2η έχοντας υποσκελίσει Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, κλαμπ διαφορετικού διαμετρήματος!

Σήμερα δοκιμάζεται στη Μαγιόρκα, η οποία ζει μεγάλες στιγμές μιας και την Τετάρτη κατάφερε να προκριθεί σε βάρος της Σοσιεδάδ στην διαδικασία των πέναλτι και θα δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 21 χρόνια! Δεν ξέρω αν μπορούν να διαχειριστούν όλη αυτή την χαρά οι νησιώτες, προφανώς το μυαλό όλων είναι στην 6η του Απρίλη και στον τελικό της Σεβίλλης κόντρα στην Μπιλμπάο.

Η Λανς μπορεί να προσγειώσει ξανά την Λυών

Τα δύσκολα πέρασαν για τη Λυών, απέφυγε τις περιπέτειες, κέρδισες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, είναι πιο άνετη και το δείχνει. Βέβαια η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θυμόμαστε από το παρελθόν, παίρνει χαμηλό βαθμό στην παραγωγικότητα, δεν έχει το εύκολο γκολ. Οι νίκες του τελευταίου διαστήματος οφείλονται κυρίως στην βαριά φανέλα, στην προσωπικότητα του Λακαζέτ, ενώ βοήθησε και το βατό πρόγραμμα.

Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να αλλάξει επίπεδο και να πλησιάσει έστω και λίγο στην παλιά υπερομάδα. Η Λανς μπορεί κι αυτή να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αλλά παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, βγάζει συνεργασίες, γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Θέλει μια νίκη για να πλησιάσει την 3η Μονακό στους 3 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θεωρώ δύσκολο να μπορέσει να διαχειριστεί την χαρά της η Μαγιόρκα, είναι υπέρβαση η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, η Τζιρόνα έχει στόχευση, διαθέτει ποιότητα, μπορεί να πάρει την νίκη.

Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Λανς από την Λυών, η οποία δίνεται φαβορί μόνο και μόνο λόγω φανέλας και ονόματος. Το «διπλό» στο 2.80 έχει αξία και θα το επιλέξω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα - Τζιρόνα: 2 (απόδοση 2.30), 19:30
  • Λυών - Λανς: 2 (απόδοση 2.80), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ