ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Goal/Goal στο Θεράμικα, με παράδοση η Ατλέτικο

Ο Γιανίκ Καράσκο
Ο Γιανίκ Καράσκο @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Κρίσιμες μάχες για την ευρωπαϊκή έξοδο στη La Liga, δυάδα σε τιμές άνω του 4.30 από το Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ και το Ατλέτικο - Μπέτις.

Με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη La Liga. Στο Θεράμικα, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, σε ένα ματς που ουσιαστικά θα παίξει τα ρέστα της για την τέταρτη θέση (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Το "κίτρινο υποβρύχιο" βρίσκεται στο -7 από τους Βάσκους και έχει απόψε την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει αισθητά την πρώτη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Αντερλεχτ στο Conference League, επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0).

Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ έκανε το καθήκον της πριν τη διακοπή, κερδίζοντας με 2-0 την ουραγό Έλτσε και πήρε έτσι μία σημαντική βαθμολογική ανάσα, καθώς αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.

Τα παιχνίδια της Βιγιαρεάλ με τη Σοσιεδάδ είναι παραδοσιακά γεμάτα και αμφίρροπα. Στις τελευταίες έξι συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα, με γηπεδούχο τη Βιγιαρεάλ, επιβεβαιώθηκε σε όλες το Goal/Goal. Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ έχει μία εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Μπράις Μέντεθ, Νταβίντ Σίλβα, Μερίνο, Κούμπο και Σέρλοθ. Μάλιστα, ο Νορβηγός σκόραρε και με την εθνική Νορβηγίας στην τελευταία διακοπή.

Από την άλλη, ο Κίκε Σετιέν θα στερηθεί τον πολύτιμο φορ Ζεράρ Μορένο (6 γκολ) και ως εκ τούτου θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον πολύπειρο Λουίς Μοράλες (6 γκολ). Με δεδομένο πάντως ότι η Βιγιαρεάλ είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, αφού της κάνει μόνο η νίκη, είναι αρκετά πιθανό ότι ματς κάποια στιγμή θα ανοίξει. Πάνω από το 1.90 να επαληθευτεί το αμφίσκορο για έβδομη σερί σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα, στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπέτις και έχει την ευκαιρία με νίκη να καθαρίσει ουσιαστικά την έξοδό της στο Champions League (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι ροχιμπλάνκος, αν κερδίσουν απόψε, θα ανοίξουν τη διαφορά τους στο +9 από την πέμπτη Μπέτις, επομένως θα έχουν χτίσει μία απόσταση ασφαλείας για τις τελευταίες 11 στροφές.

Ο άσος εδώ άνοιξε στο 1.60+, ωστόσο έχει πιεστεί πλέον στο 1.50 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Λογικό, δεδομένου ότι η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Αναλυτικά, είναι εκτός οι δύο κορυφαίοι της μεσοεπιθετικοί Κανάλες (4 γκολ) και Φεκίρ (2 γκολ), ο πολύπειρος χαφ Γκουαρδάδο και ο χρήσιμος μπακ Σαμπαλί.

Από την άλλη, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντεπάι, επομένως στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μοράτα δίπλα στον Γκριεζμάν. Από πίσω θα κινείται η τριάδα Λεμάρ, Μάρκος Γιορέντε, Κόκε, ενώ τις δύο πλευρές θα πάρουν οι Καράσκο και Μολίνα στο 3-5-2 του Αργεντινού τεχνικού.

Η Ατλέτικο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, κερδίζοντας μέσα στον Μάρτιο τη Σεβίλλη (6-1), τη Χιρόνα (1-0) και τη Βαλένθια (3-0). Οι Μαδριλένοι έχουν να χάσουν από τις 8 Ιανουαρίου και το 1-0 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο Μετροπολιτάνο. Έκτοτε, τρέχουν ένα αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών (7-3-0), με έξι clean sheets και μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, το ένα στην ισοπαλία (1-1) στο Derby Madrileno με τη Ρεάλ.

Εξάλλου, η Ατλέτικο διατηρεί σούπερ παράδοση κόντρα στην Μπέτις, αφού την τελευταία δεκαετία, σε εννιά αναμετρήσεις τους για τη La Liga στη Μαδρίτη το ρεκόρ είναι 8-1-0. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε αυτά τα εννιά ματς, η Ατλέτικο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ από την Μπέτις. Στο 2.30 το ενδεχόμενο να κερδίσει η Ατλέτικο με λευκό παθητικό, κόντρα σε μία Μπέτις, που όπως είπαμε θα κατέβει δίχως τους δύο καλύτερους παίκτες της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 19:30
  • Ατλέτικο – Μπέτις: 1 & No/Goal (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ