TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά Ισπανία: Χωρίς άλλα περιθώρια η Ατλέτικο Μαδρίτης, bet στο 2.25

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει άλλα περιθώρια, ψάχνει τρόπο να σηκώσει κεφάλι και βρίσκει απέναντί της τη Βαγιαδολίδ που δεν είναι και στην καλύτερη φάση της. Ποντάρισμα στο 2.25.

Η φετινή σεζόν της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προβληματική, με πολλά ups and downs και ξεκάθαρα δεν χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Για πρώτη φορά ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στα σχοινιά και δέχεται κριτική, δεν είναι πια στο απυρόβλητο. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Κέρδισε τη Λεβάντε στη Βαλένθια με 2-0 χάρη σε γκολ του Μοράτα στο 54’ και το Γιορέντε στις καθυστερήσεις, στο ενδιάμεσο πάντως απειλήθηκε.

Επέστρεψε στις νίκες με αυτό τον τρόπο, καθώς είχαν προηγηθεί δύο απώλειες (1-0 ήττα στη Μαδρίτη από την Μπαρτσελόνα και 1-1 με την Αλμερία εκτός) στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα ντέρμπι με τη Ρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Απόψε έχει μια καλή ευκαιρία αντίδρασης και να ανακτήσει το ηθικό της ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στο derbi madrileno. Εκτός για το ματς με τη Βαγιαδολίδ ο μπακ Ρεγκιλόν και ο στόπερ Σάβιτς λόγω τιμωρίας. Με Μοράτα και Γκριζμάν στην κορυφή και τους Λεμάρ - Γιορέντε θα πάει στα άκρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βαγιαδολίδ (19:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) δεν είναι σε καλή φάση, έχασε και από τη Ράγιο, 1-0 εντός έδρας και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στη σειρά και τρίτη διαδοχική με σκορ 1-0, τελείωσε το ματς με 0,61 xG, ενώ δέχτηκε 1,17. Κατηφόρα δίχως τελειωμό, είχε κάποιες αναλαμπές, αλλά τίποτα παραπάνω, η άμυνά της και η αντίδρασή της στις κόντρες κόστισαν για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν. Αισιόδοξος δηλώνει ο κόουτς Πατσέτα που ζήτησε μια γεμάτη εμφάνιση από όλους ώστε να ταλαιπωρηθεί πολύ η Ατλέτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Κολτσονέρος δεν έχουν άλλα περιθώρια, καλούνται να πράξουν τα δέοντα. Να κερδίσουν, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να τα δώσουν όλα στην κυπελλική μάχη του Μπερναμπέου μεσοβδόμαδα. Βρίσκουν μπροστά τους έναν αντίπαλο που δεν σταυρώνει νίκη, βρίσκεται σε ντεφορμέ κατάσταση. Τελευταία νίκη της Βαγιαδολίδ κόντρα στην Ατλέτικο το 2009 στη Μαδρίτη, έκτοτε ακολούθησαν 11 νίκες και 1 ισοπαλία για την Ατλέτι. Έχει την ποιότητα η γηπεδούχος για να επιβεβαιώσει το combo 1 & over 2,5, έχουν πιο γρήγορο τέμπο στο Μετροπολιτάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.25), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ