TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανίας: Ένας τίμιος άσος, ένα combo και το 3.00 του Μπέρενς

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου Κέβιν Μπέρενς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Κέβιν Μπέρενς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την Bundesliga.

Η Bundesliga ξεκίνησε εξαιρετικά την Παρασκευή με το 5-1 της Λειψίας επί της Στουτγάρδης και το γκολ του Όλμο. Περάσαμε έτσι το combo του 4.05! Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη έξι αναμετρήσεις.

Στη νότια Γερμανία, η Φράιμπουργκ περιμένει τη Βέρντερ και είναι καθαρό φαβορί στο 1.70 (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είχε μία απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα, αφού κέρδισε στο γειτονικό Ζινσχάιμ με 2-1 τη Χοφενχάιμ. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η νίκη, όσο το γεγονός ότι είχε και τρία δοκάρια πέρα από τα δύο γκολ, αλλά και ακόμη μία κλασική ευκαιρία, στην οποία αποσόβησε το γκολ πάνω στη γραμμή αντίπαλος στόπερ. Εν ολίγοις, είχε τη δυνατότητα να διασύρει τη Χοφενχάιμ.

Στον αντίποδα, η Βέρντερ έχασε με 4-0 από την Μπάγερν μέσα στη Βρέμη. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την αμυντική της προσπάθεια, αφού μέχρι το 2-0 του 74' δεν δέχθηκε πολλές φάσεις και το σκορ πήρε τελικά διαστάσεις στις καθυστερήσεις. Επιθετικά πάντως, το σύνολο του Ολε Βέρνερ ήταν παντελώς ακίνδυνο. Τέλειωσε το ματς με τέσσερις τελικές και δεν πρόσφερε ούτε ένα... αχ στους φίλους της ομάδας.

Η Φράιμπουργκ έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και από μικρομεσαίο μέγεθος, θεωρείται πια ένα κλαμπ που στοχεύει κάθε χρόνο στην πρώτη εξάδα. Αντίθετα, η Βέρντερ αν καταφέρει να αποφύγει τις περιπέτειες θα είναι και πάλι απόλυτα ικανοποιημένη.

Ευκαιρία για τη Φράιμπουργκ να ξεκινήσει τη σεζόν με 2x2, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της, στα 23 χρόνια που παίζει στην Bundesliga. Πέρυσι υπενθυμίζεται ότι είχε κερδίσει τη Βέρντερ εντός-εκτός. Τίμιος άσος.

Τους πήρε... παραμάζωμα

Στην Έσση, η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ θα υποδεχθεί την Ουνιόν Βερολίνου (16:30 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24), η οποία μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-1 της Μάιντς, την περασμένη Κυριακή. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Βερολινέζους στην πρεμιέρα, ήταν ο Κέβιν Μπέρενς.

Ο 32χρονος επιθετικός, που μέχρι το 2021 έπαιζε στην Τσβάιτε με τη Ζαντχάουζεν, σημείωσε χατ τρικ με τρεις κεφαλιές! Ο Μπέρενς σε κάθε σέντρα μέσα στην περιοχή ήταν κίνδυνος θάνατος και κυριολεκτικά πήρε παραμάζωμα την άμυνα της Μάιντς.

Με φουλ ψυχολογία από το πρώτο του χατ τρικ σε επίπεδο Bundesliga, o Μπέρενς πιθανότατα θα βάλει δύσκολα και στους στόπερ των “κρίνων». Σε ελκυστικές αποδόσεις το anytime του, φτάνει στον τριπλασιασμό. Σπάνια θα βρούμε τέτοιες τιμές σε βασικό φορ ομάδας, η οποία μάλιστα είναι φαβορί για τη νίκη και την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τρία γκολ.

Φουλ ιδιαίτερο ματς στο Μπορούσια Παρκ

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Λεβερκούζεν (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πολύ ιδιαίτερο ματς διότι στον πάγκο των γηπεδούχων κάθεται ο Χέραρδο Σεοάνε, ο πρώην τεχνικός της Μπάγερ.

Ο Ελβετός οδήγησε τις "ασπιρίνες" στην έξοδο στο Champions League την πρώτη σεζόν. Τη δεύτερη ωστόσο, ξεκίνησε πολύ άσχημα και απολύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από επτά ματς, για να έρθει στη θέση του ο Τσάμπι Αλόνσο.

Τώρα, ο Σεοάνε θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και όπως καταλαβαίνετε θα έχει έξτρα κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς.

Πέρα από τον Σεοάνε, στο επίκεντρο θα βρεθεί σίγουρα και ο Γιόνας Χόφμαν. Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ αγωνίστηκε για 7,5 χρόνια με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ και ήταν από τις σημαίες των "πουλαριών". Το καλοκαίρι όμως μετακόμισε στο Λεβερκούζεν και τώρα θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Μπορούσια Παρκ, το οποίο μάλλον θα έχει... εχθρική διάθεση απέναντί του.

Γενικά, είναι μία αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες, που δεν δικαιολογεί την πτώση του διπλού από τα αρχικά 2.00+ στο 1.85. Ναι μεν η Λεβερκούζεν έχει σούπερ πρόσφατη παράδοση (6-1-0) κόντρα στην Γκλάντμπαχ, όμως η Μπορούσια είναι δεδομένο πως την περιμένει με... άγριες διαθέσεις.

Προτιμότερο να στραφούμε στο πιθανό Goal/Goal & Over 2,5, κρίνοντας βέβαια και από τη συμπεριφορά των δύο ομάδων την πρώτη αγωνιστική. Η Γκλάντμπαχ έφερε 4-4 στο Αουγκσμπουργκ με τον νεοφερμένο φορ Τσβαντσάρα να σημειώνει δύο γκολ και η Λεβερκούζεν κέρδισε 3-2 τη Λειψία, γλιτώνοντας από δοκάρι στο 74' το 3-3. Στο 1.80 το combo, σημειώνεται ότι στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους έβγαλαν επτά φορές Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Βέρντερ: 1 (απόδοση 1.70), 16:30
  • Ντάρμσταντ – Ουνιόν Βερολίνου: Μπέρενς Anytime (απόδοση 3.00), 16:30
  • Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ