TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Κάνει σεφτέ η Λειψία με Ολμο στο 2.00 και στο 4.05

Leipzig's Dani Olmo celebrates after scoring his sides third goal during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Leipzig's Dani Olmo celebrates after scoring his sides third goal during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga θα ψάξει απόψε η Λειψία κόντρα στη Στουτγάρδη. Προγνωστικά και Ανάλυση.

Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ξεκινάει απόψε με το παιχνίδι της φιλόδοξης Λειψίας κόντρα στη Στουτγάρδη, στη Red Bull Arena. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς των "ταύρων" τη φετινή σεζόν (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Οι κυπελλούχοι Γερμανίας ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις επίσημες υποχρεώσεις τους, κερδίζοντας με 3-0 την Μπάγερν, μέσα στο Μόναχο, για το Σούπερ Καπ. Ωστόσο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ηττήθηκε με 3-2 στο Λεβερκούζεν. Μοιραίος, ο νεοαποκτηθείς φορ Οπεντά, ο οποίος ναι μεν μείωσε στο 71', ωστόσο τρία λεπτά μετά σημάδεψε το δοκάρι σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη παρότι πώλησε τον ηγετικό της χαφ, Εντο, στη Λίβερπουλ και τον κορυφαίο της στόπερ, Μαυροπάνο, στη Γουέστ Χαμ, έστησε πάρτι στην πρεμιέρα, συντρίβοντας με 5-0 την Μπόχουμ. Από δύο γκολ σημείωσαν ο φορ Ζιρασί και ο εξτρέμ Σίλας και ένα ο στόπερ Ζαγκαντού με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της Στουτγάρδης σε 14 επίσημα ματς με τον Ζεμπάστιαν Χένες στον πάγκο, ο οποίος την έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει από τότε που την ανέλαβε. Βέβαια, το αποψινό παιχνίδι στη Σαξονία είναι πολύ διαφορετικών απαιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση, οι Σουηβοί ταξίδεψαν στην ανατολική Γερμανία με την ψυχολογία τους στα ύψη και χωρίς καμία πίεση.

Πρέπει να το πάρει πριν πάει στο Βερολίνο

Αντίθετα, για τη Λειψία είναι απαραίτητο απόψε να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας άλλωστε ότι την ερχόμενη εβδομάδα την περιμένει η πολύ δύσκολη έξοδος στην άτρωτη έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Οι "ταύροι" περιμένουν απόψε 46.000 κόσμο στη Red Bull Arena και φυσιολογικά είναι το γκράντε φαβορί σε τιμές κάτω του 1.50.

Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν η Λειψία έκανε 13 νίκες εντός έδρας, εκ των οποίων οι 10 με Over 2,5, δείγμα της άνεσης με την οποία σκοράρει μπροστά στο κοινό της. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η Λειψία διατηρεί σούπερ παράδοση απέναντι στη Στουτγάρδη, αφού σε 10 επίσημα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας έχει ρεκόρ 8-2-0!

O πιθανός άσος με Over 2,5 φτάνει στα επίπεδα του διπλασιασμού. Για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω και να πάρει απόδοση άνω του 4.00, μπορεί να επιλέξει τον άσο και με το anytime του Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει φέτος εξαιρετική προετοιμασία, έμεινε μακριά από τους τραυματισμούς και ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν, με χατ τρικ στο Σούπερ Καπ και γκολ στο Λεβερκούζεν. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι έβαλε τέσσερα γκολ με ισάριθμες τελικές on target. Εν ολίγοις ότι πάει μέσα από τον Όλμα γράφει...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Στουτγάρδη: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:30
  • Λειψία – Στουτγάρδη: 1 & Anytime Ολμο (απόδοση 4.05), 21:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ