TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Το "στοπ" του Γκλάζνερ και δύο ειδικά

Ο προπονητής της Άιντραχτ Όλιβερ Γκλάσνερ
Ο προπονητής της Άιντραχτ Όλιβερ Γκλάσνερ INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Λειψία - Λεβερκούζεν, Στουτγάρδη - Αουγκσμπουργκ και Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ.

Πολύ ενδιαφέρον στοιχηματικά το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga. Το κυρίως πιάτο σερβίρεται με τέσσερις αναμετρήσεις στις 16:30 και ακολουθεί το βράδυ το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Ντόρτμουντ (19:30 Novasports Primer, LIVE από το SPORT24).

Εδώ το σετ άνοιξε με τον άσο σε τιμές τριπλασιασμού, όμως πλέον η νίκη της Αϊντραχτ έχει υποχωρήσει ακόμη και κάτω από το 2.80 σε ορισμένες εταιρίες. Οι "αετοί" διανύουν περίοδο φόρμας με τέσσερις διαδοχικές νίκες και ειδικά μέσα στην έδρα τους έχουν σημειώσει φέτος πολύ μεγάλα αποτελέσματα. Έσπασαν το αήττητο της πρωτοπόρου Ουνιόν, κράτησαν στο 0-0 την Τότεναμ, συνέτριψαν με 5-1 τη Λεβερκούζεν και την Τετάρτη κέρδισαν με 2-1 τη Μαρσέιγ, μία νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν την Τρίτη, στη Λισαβόνα, την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ πήρε το 0-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, την περασμένη Τρίτη, με τον Κόμπελ να αποκρούει πέναλτι του Μαχρέζ και έτσι κλείδωσε τη δεύτερη θέση στον όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα πάντως, η πορεία των Βεστφαλών δεν εντυπωσιάζει, αφού σε κανένα σημείο δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Μπάγερν.

Μπορεί στο Κλάσικερ να γύρισαν το ντέρμπι από το 0-2 και να πήραν την ισοπαλία με γκολ στο 95', ωστόσο στα τελευταία τρία παιχνίδια εκτός έδρας, οι "κιτρινόμαυροι" έχασαν διαδοχικά από Λειψία, Κολωνία και Ουνιόν.

Για το αποψινό ματς στη Φρανκφούρτη, ο Εντιν Τέρζιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους δύο βασικούς μπακ, Μενιέ και Γκερέιρο, όπως επίσης και τον κάπτεν Ρόις.

Προγνωστικά Γερμανία: Η ευκαιρία του Γκλάζνερ να σπάσει το σερί

Από την άλλη, η Αϊντραχτ δεν έχει σοβαρές απουσίες και βρίσκεται σε μία περίοδο πολύ θετικής αύρας, όπου νιώθει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, καθώς αποδίδει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ειδικά η τετράδα Καμάντα, Γκέτσε, Μουανί και Λίντστρεμ συνδυάζει ταχύτητα και φαντασία, με συνέπεια να βγαίνουν ωραία πράγματα στο επιθετικό τρίτο.

Ο Ολιβερ Γκλάζνερ στα τέσσερα χρόνια που είναι στους γερμανικούς πάγκους, έχει γνωρίσει μόνο ήττες κόντρα στην Ντόρτμουντ. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ, ο Αυστριακός τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις του ότι περιμένει από τους παίκτες του, να τον βοηθήσουν να βάλει ένα στοπ στο αρνητικό σερί.

Αν η Αϊντραχτ παίξει στο ίδιο επίπεδο έντασης όπως την Τετάρτη, διατηρεί καλές πιθανότητες να προβληματίσει σοβαρά την ασταθή και αφερέγγυα Ντόρτμουντ, η οποία στα τελευταία 11 παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο τις Σάλκε, Στουτγάρδη, που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Τη Σεβίλλη στο τελευταίο ματς του Λοπετέγκι στον πάγκο της. Και στο κύπελλο το Αννόβερο, που είναι ομάδα Β' Γερμανίας.

Ο άσος σηκώνει ρίσκο στο 2.80-2.85, ωστόσο πιο συνετό είναι το ποντάρισμα με DNB σε αποδόσεις διπλασιασμού, για να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ενδιαφέροντα ειδικά σε Λειψία και Στουτγάρδη

Στο Λειψία – Λεβερκούζεν (16:30 Novasports 6HD, LIVE από το SPORT24) προκαλεί εντύπωση ότι μπορεί να βρεθεί το anytime του Κρίστοφερ Ενκουνκού ακόμη και στο 2.75, καθώς πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ φέτος της Bundesliga με οκτώ γκολ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Premier League, έχει σημειώσει έξι τέρματα στα τελευταία επτά επίσημα ματς. Βρήκε δίχτυα και στη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Ρεάλ. Και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αουγκσμπουργκ, όπου μπήκε αλλαγή και βοήθησε τους “ταύρους” να επιστρέψουν από το 3-0 στο 3-3, μειώνοντας σε 3-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89'.

Απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Λεβερκούζεν, η οποία έρχεται από το ψυχοβγαλτικό ματς με την Ατλέτικο (2-0) την Τετάρτη, θα βρει πιθανότατα στιγμές για να σκοράρει. Άλλωστε, η Μπάγερ στα τελευταία έξι παιχνίδια της εκτός έδρας έχει δεχθεί 16 γκολ!

Τέλος, στο Στουτγάρδη – Αουγκσμπουργκ (16:30 Novasports News, LIVE από το SPORT24), έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να δεχθεί άλλη μία κάρτα ο στόπερ των Βαυαρών, Τζέφρι Χουβελέου. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι ο παίκτης της Bundesliga με τις περισσότερες κάρτες (6) στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, αγωνίζεται στην ομάδα που έχει συνολικά τις πιο πολλές κάρτες (37 κίτρινες, 2 κόκκινες).

Ο 31χρονος άσος της Αουγκσμπουργκ "κιτρινίστηκε" και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν για το κύπελλο, άρα έχει τιμωρηθεί στα επτά από τα τελευταία 11 ματς που έχει αγωνιστεί, ποσοστό 63%! Στο 2.75 να συνεχίσει το σερί του και να δεχθεί ακόμη μία κάρτα απόψε στη Στουτγάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Αουγκσμπουργκ: Χουβελέου Να δεχθεί κάρτα (απόδοση 2.75), 16:30
  • Λειψία – Λεβερκούζεν: Ενκουνκού Anytime (απόδοση 2.75), 16:30
  • Αϊντραχτ Φρ. - Ντόρτμουντ: 1 DNB (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ