BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σουτ στο Μεστάγια, bet σε Τσούπο Μοτίνγκ και Στρασβούργο

Ο Ζουλιέν Στεφάν του Στρασβούργου δίνει οδηγίες σε ματς κόντρα στη Νις
Ο Ζουλιέν Στεφάν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Τρεις στοιχηματικές επιλογές από το BetMarket.gr μετά το 2/2 της Παρασκευής σε δυνατές αποδόσεις έως το 3.25.

Ο Χάνιμπαλ… δάγκωσε από το πρώτο τέταρτο και το στοιχηματικό τριήμερο ξεκίνησε με το 2/2 της Παρασκευής. Σήμερα άσος αουτσάιντερ στη Γαλλία, κόντρα στη Μαρσέιγ για την οποία ακολουθεί το ματς της χρονιάς. Σε φόρμα ο Μοτίνγκ στην Bundesliga, ματς με ρυθμό το βράδυ στη La Liga.

Στρασβούργο – Μαρσέιγ: Προγνωστικά και ανάλυση

Το Στρασβούργο με μία νίκη σε 12 αγωνιστικές, από αουτσάιντερ για την Ευρώπη έχει βρεθεί μπλεγμένο στην ουρά. Η Μαρσέιγ όχι στην καλύτερη φάση της, με τρεις σερί ήττες με ένα γκολ ενεργητικό και συνολικά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία. Και μπροστά της το ματς της χρονιάς, όπως χαρακτήρισε ο Τούντορ το εντός της Τρίτης κόντρα στην Τότεναμ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Η στιγμή (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) είναι καλή για Στεφάν και Στρασβούργο, με μια νίκη που μπορεί να αλλάξει το αφήγημα όλης της σεζόν, κόντρα σε μια ντεφορμέ και με το μυαλό αλλού Μαρσέιγ. Ο άσος στο 3.25.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Στη Βαλένθια έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές μέσα από τη συγκεκριμένη στήλη. Ο Γκατούζο έχει φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει και να φτιάξει τελικές προσπάθειες. Είναι 4η σε μέσο όρο τελικών ανά παιχνίδι, με 15,2. Πιο πάνω της η Μπαρτσελόνα με 17 τελικές ανά ματς. Το Line των τελικών στο Μεστάγια (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) είναι στις 24 και μπορεί να ξεπεραστεί βάσει των επιδόσεων των δύο ομάδων στη σεζόν.

Μπάγερν Μονάχου - Μάιντζ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μπάγερν Μονάχου μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας σε όλες από δύο φορές και πάνω. Στους πρωταγωνιστές αυτού του σερί ο Τσούπο Μοτίνγκ, που βρίσκει σκορ εδώ και τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βασικός στην κορυφή της επίθεσης και σήμερα (16:30 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24) αναμένεται ο Καμερουνέζος που διπλασιάζει για να έχει 2+ τελικές στο τέρμα. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που λογικά θα αμύνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η επιλογή έχει αξία προς ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου - Μάιντζ: Τσούπο Μοτίνγκ 2+ σουτ στο τέρμα (απόδοση 2.30), 16:30
  • Στρασβούργο - Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 3.25), 22:00
  • Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Οver 24,5 σουτ (απόδοση 1.83), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ