TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Πιθανό το Goal/Goal, πιο ενδιαφέρον το 2.15

Ο άσος της Χέρτα Βερολίνου, Ντόντι Λουκεμπάκιο
Ο άσος της Χέρτα Βερολίνου, Ντόντι Λουκεμπάκιο @2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Βέρντερ με τη Χέρτα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με την αναμέτρηση της Βέρντερ κόντρα στη Χέρτα ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Bundesliga, σε ένα ματς όπου ο άσος είναι φαβορί του 2.10 (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Βερντερ έχασε καθαρά την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 στο Φράιμπουργκ. Έμεινε νωρίς, από το 14', με παίκτη λιγότερο και μοιραία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την αντίπαλό της. Για πρώτη φορά φέτος τρέχει σερί τριών ηττών, μαζί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάντερμπορν (Β' κατηγορία) στα πέναλτι.

Το αποψινό παιχνίδι λοιπόν, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους “πράσινους” της Βρέμης. Αφενός διότι θέλουν να βάλουν στοπ στο αρνητικό σερί, αφετέρου γιατί οφείλουν να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους εντός έδρας, όπου έχουν κερδίσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε πέντε ματς.

Από την άλλη, η Χέρτα είναι πολύ πιο αξιόμαχη φέτος συγκριτικά με πέρυσι. Μπορεί να έχει μαζέψει μόνο 11 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές, όμως στα περισσότερα ματς ήταν ανταγωνιστική και βάσει xPoints (13,62) άξιζε τουλάχιστον δύο βαθμούς παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρωτευουσιάνοι στα τελευταία επτά ματς έχουν ηττηθεί μόνο από τη φορμαρισμένη Λειψία. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκαναν μία επική αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσαν από 3-0 σε 3-2 και στο φινάλε πλησίασαν σε τρεις περιπτώσεις το 3-3.

Την περασμένη εβδομάδα, η Χέρτα λύγισε την ουραγό Σάλκε με 2-1, βγάζοντας χαρακτήρα μετά την ισοφάριση στο 85', αφού απάντησε τρία λεπτά αργότερα με το πρώτο φετινό γκολ του νεοφερμένου φορ Κανγκά, ο οποίος βρήκε επιτέλους το δρόμο προς τα δίχτυα και το πανηγύρισε έξαλλα. Ο Σβαρτς περιμένει ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια της σεζόν από τον Ιβοριανό φορ, καθώς μέχρι στιγμής, το κουπί τραβούσε κυρίως ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Ντόντι Λουκεμπάκιο (5 τέρματα).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Χέρτα σκοράρει επτά σερί ματς και τα έξι πιο πρόσφατα έχουν λήξει στο Goal/Goal. Από την άλλη, η Βέρντερ έχει κρατήσει φέτος ανέπαφη την εστία της μόνο κόντρα στην προτελευταία Μπόχουμ, ωστόσο παραδοσιακά σκοράρει όταν παίζει με τη Χέρτα. Τα κατάφερε στα 15 από τα τελευταία 16 μεταξύ τους ματς.

Το αμφίσκορο λογικά προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί, κάτω από το 1.60. Άλλωστε, επιβεβαιώνεται σταθερά στις έξι συναντήσεις τους από το 2018 και μετά. Πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά το ενδεχόμενο να περάσει η αναμέτρηση από το 1-1 σε απόδοση 2.15 (σκορ οποιαδήποτε στιγμή). Αυτό συνέβη πέντε φορές στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της Χέρτα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Χέρτα: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή (απόδοση 2.15), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ