TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι με δύο άσους, δυάδα στο 3.93

Ο Μαρτίν Βαλιέντ της Μαγιόρκα κόντρα στον Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα σε ματς πρωταθλήματος στην Πάλμα
Ο Μαρτίν Βαλιέντ της Μαγιόρκα κόντρα στον Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα © 2022 FRANCISCO UBILLA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (28/10) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Λανς πραγματικά εντυπωσιάζει. Έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το τελευταίο διάστημα καταφέρνει και παίρνει παιχνίδια μέσα από μέταλλο και αυτοπεποίθηση που έφεραν στην ομάδα τα πρώτα αποτελέσματα.

Σκληράδα και χαρακτήρα

Η Λανς στα πρώτα 5 παιχνίδια πέτυχε 14 γκολ, στα επόμενα 7, παρότι σκοράρει μάξιμουμ ένα τέρμα, έχει καταφέρει να έχει ρεκόρ 4-2-1. Η νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική στο Βελοντρόμ δείχνει το χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η ομάδα του Εζ, όπως και το εντυπωσιακό ρεκόρ που έχει φτιάξει στα τελευταία 7 παιχνίδια έχοντας πετύχει μόλις 5 τέρματα. Η Τουλούζ (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) σαν αντίπαλος δίνει το δικαίωμα στην Λανς να σπάσει αυτό το σερί και να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Τουλούζ έφαγε από δύο γκολ κόντρα σε προβληματικές ομάδες, απέναντι στην Ανζέ επικράτησε 3-2 και με το Στρασβούργο έφερε 2-2. Η Λανς είναι πραγματικά σκληρή ομάδα και σαν αντίπαλος της ταιριάζει η Τουλούζ, που έχει την λογική να παίζει μπάλα και να μην κλείνεται. Ο άσος στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφει στις εντός έδρας νίκες

Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Εσπανιόλ (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Μεστάγια. Δίκαιο αποτέλεσμα, κατάφερε να δεχτεί ελάχιστες φάσεις, έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι, έδειξε πως έχει καλύτερη φυσική κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, η τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα έχει χάσει μόνο δύο εντός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα τα έχασε άδικα με 0-1. Σε παιχνίδι με xGoals 1,85-0,16 ηττήθηκε με 0-1 απο την Σεβίλλη, με ένα τέρμα από 40 μέτρα του Γκουντέλι. Άδικο το 0-1 και από την Μπαρτσελόνα, 1,18 - 0,62 xG, πίεσε μέχρι την τελευταία φάση για την ισοφάριση. Ομάδα που έχει τέτοια εικόνα με την Μπαρτσελόνα, ακόμη και με την προβληματική Σεβίλλη και κάνει διπλό στο Μεστάγια με ανωτερότητα, την Εσπανιόλ ασφαλώς και μπορεί να την κερδίσει στο γήπεδο της. Ο άσος στο 2.38 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Τουλούζ: 1 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Μαγιόρκα - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 2.38), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ