TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Πήρε εμπρός ο Γκρέγκοριτς, αλλάζει αγωνιστικό στιλ η Ουνιόν

Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς της Φράιμπουργκ
Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς της Φράιμπουργκ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την Bundesliga.

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 14η αγωνιστική της Bundesliga. Η Μπάγερν δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη, στη μία από τις δύο μόλις έδρες που έχει ακόμη αρνητικό ρεκόρ. Η άλλη είναι αυτή της Γκλάντμπαχ.

Το διπλό πάντως δεν ξεπερνάει το 1,35. Και αυτό διότι η Αϊντραχτ βρίσκεται στη χειρότερή της φάση τη φετινή σεζόν, με τέσσερις διαδοχικές ήττες. Δύο για το πρωτάθλημα, μία για το Conference League από τον ΠΑΟΚ και η τελευταία την Τετάρτη στο κύπελλο από τη Ζάαρμπρικεν (Γ' Γερμανίας).

Οι "αετοί" δεν έμαθαν από το μάθημα που πήρε η Μπάγερν στην ίδια έδρα στον β' γύρο του κυπέλλου και γνώρισαν έναν πικρό αποκλεισμό στους 16 της διοργάνωσης.

Με τους Βαυαρούς να μετρούν για πρώτη φορά επί Τούχελ, έξι διαδοχικές νίκες στη λίγκα, θα είναι έκπληξη αν δεν περάσουν σήμερα από το Ντόιτσε Μπανκ Παρκ. Οι αποδόσεις πάντως είναι πολύ μικρές και μόνο με κάποια συνδυαστική επιλογή μπορεί να αποκτήσει νόημα το διπλό.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στο Βερολίνο, εκεί όπου η ουραγός Ουνιόν περιμένει την Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Αυτό θα είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος για την Ουνιόν με τον Νέναντ Μπιέλιτσα στον πάγκο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Κροάτης τεχνικός έκανε ντεμπούτο στο 1-1 με την Μπράγκα για το Champions League, στην Πορτογαλία, όμως ακολούθως το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο αναβλήθηκε λόγω του χιονιά που έπληξες τις προηγούμενες μέρες τη Βαυαρία.

Ο Μπιέλιτσα είναι ένας τεχνικός με πολύ πιο επιθετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του, τον Ουρς Φίσερ. Ο Ελβετός έπαιζε σταθερά με συστήματα που είχαν ως βάση τους τρεις στόπερ. Ο Μπιέλιτσα φαίνεται πως θα αφήσει στην άκρη αυτή τη λογική και θα παίζει με τετράδα πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, η Ουνιόν ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη μετά από 16 επίσημα ματς και θα πάρει ρίσκα για να τη βρει στο εντός συνόρων ντεμπούτο του πρώην τεχνικού της Τράμπζονσπορ. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ είναι η χαρά του ουδέτερου. Στα έξι παιχνίδια της εκτός έδρας έχουν μπει συνολικά 34 γκολ! Στο πρωτάθλημα μετράει οκτώ σερί Over 2,5 και την προηγούμενη διετία έχασε στο Βερολίνο με 2-1 από την Ουνιόν. Σε τιμές άνω του 2.00 το combo Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε δύσκολη θέση ο Κόβατς στη Βόλφσμπουργκ

Από τα καλά ματς της ημέρας είναι και το Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Δύο φιλόδοξες ομάδες με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο. Μόνο που για τη Βόλφσμπουργκ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε. Την Τρίτη μάλιστα, αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Γκλάντμπαχ με γκολ στο 120' (1-0) και συμπλήρωσε έξι ήττες στα τελευταία εννιά επίσημα ματς.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Νίκο Κόβατς, η θέση του οποίου κρίνεται πλέον επισφαλής. Ο Κροάτης ουσιαστικά παίζει την καρέκλα του στα τρία επόμενα ματς με Φράιμπουργκ, Ντάρμσταντ και Μπάγερν μέχρι τη διακοπή. Αν σε αυτή την τριπλέτα αγώνων η Βόλφσμπουργκ δεν παρουσιάσει βελτίωση, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα ο Κόβατς να μην βρίσκεται στον πάγκο των "λύκων" το 2024.

Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ έκανε δύο κολλητές νίκες και φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοδική φάση. Μετά το 5-0 επί του Ολυμπιακού στο Europa League, ήρθε το σημαντικό διπλό (1-0) στο Μάιντς, έστω με δόση τύχης.

Σε αυτά τα δύο ματς, πήρε επιτέλους εμπρός ο φορ Μίχαελ Γκρέγκοριτς, που πέρυσι ήταν κομβικός για τη Φράιμπουργκ, σημειώνοντας συνολικά 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αυστριακός φορ ήταν άσφαιρος φέτος μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακού. Κόντρα όμως στους ερυθρόλευκους σημείωσε χατ τρικ, ενώ στο αμέσως επόμενο ματς με τη Μάιντς είχε εκτός από το νικητήριο γκολ και δοκάρι.

Σε τιμές ακόμη και πάνω από το 3.60 το anytime του Γκρέγκοριτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 16:30
  • Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ: Γκρέγκοριτς Anytime (απόδοση 3.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ