ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ταλαιπωρημένη η Λας Πάλμας, προβλήματα σε Ντόρτμουντ και Ρεν

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς © 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το 2.05 έως το 2.70 από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου.

Αρκετές οι επιλογές ως συνήθως στο κουπόνι του Σαββάτου αναφορικά με τα μεγάλα πρωταθλήματα, πρώτη στάση θα κάνουμε στην Ισπανία και το Αλαβές – Λας Πάλμας. Έχουν τον τρόπο τους οι γηπεδούχοι όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο τρέχουν μάλιστα ένα εξαιρετικό 8-6-1. Ακολουθεί και δύσκολη τετράδα αγώνων για την Αλαβές, ένας λόγος παραπάνω επομένως για να φορτσάρει εδώ.

Μια εβδομάδα λείπει από τη βάση της η Λας Πάλμας, λόγω του αγώνα Κυπέλλου που είχε μεσοβδόμαδα αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στο κοντινό Μπιλμπάο, αντί να κάνει το μακρινό ταξίδι της επιστροφής για τα Κανάρια. Θα υπάρχει ταλαιπωρία επομένως λογικά στις τάξεις της, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κακή της προϊστορία στη Βιτόρια, μας οδηγούν στον άσο στο 2,05.

Από Bundesliga η δεύτερη επιλογή και το Ντόρτμουντ – Λειψία. Αγνώριστοι φέτος οι Βεστφαλοί, πιο αμυντικό το στιλ παιχνιδιού τους, ειδικότερα στα μεγάλα ραντεβού εντός συνόρων, όπου δεν τα πηγαίνουν και ιδιαίτερα καλά. Μονάχα την εξαιρετική πορεία στο Champions League κρατά προς το παρόν, ούτε εκεί πάντως δεν έχει βγάλει μάτια αγωνιστικά. Γεννιέται και αμφισβήτηση προς τον τεχνικό Τέρζιτς, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή Κελ.

Μακριά από τέτοια δράματα η Λειψία, σοβαρή και επαγγελματική, έχει κλειδώσει τα νοκ-άουτ του Champions League και κατοικεί σταθερά στην 4άδα του πρωταθλήματος. Υπάρχει και ο παράγοντας της επιστροφής του Ρόζε στο Ντόρτμουντ, ο 47χρονος τεχνικός δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους κιτρινόμαυρους και πιθανότατα θα υπάρχει η σκέψη της εκδίκησης στο μυαλό του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε και σε μια επιλογή από Γαλλία, κοιτάμε δεξιά στο Ρεν – Μονακό. Καμία εκ των δύο δεν πείθει ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, η Μονακό δείχνει ένα κλικ ανώτερη πάντως και τουλάχιστον κερδίζει με το... ζόρι. Δεν έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στη μέση, συναντά εδώ μια Ρεν με πολλές απουσίες στην άμυνα, που ίσως κατέβει με πειραματικη σύνθεση για να μπαλώσει τις τρύπες. Έχουν και την Ευρώπη στη μέση οι γηπεδούχοι, μια χαρά το διπλό στο 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές – Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 2.05), 15:00
  • Ρεν – Μονακό: 2 (απόδοση 2.70), 18:00
  • Ντόρτμουντ – Λειψία: 2 (απόδοση 2.60), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ