TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Πιο φρέσκια η Φράιμπουργκ, μπορεί το 2.20

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέτσο Γκρίφο
Ο Βιντσέτσο Γκρίφο © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Κατάκοπη η Λεβερκούζεν από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης στο Europa League, ευκαιρία για τη Φράιμπουργκ να κάνει ακόμη ένα βήμα τετράδας. Προγνωστικά και ανάλυση.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στο Φράιμπουργκ, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ περιμένει τη Λεβερκούζεν, σε ένα ματς που ο άσος είναι φαβορί στα επίπεδα του 2.20 (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια την Πέμπτη και κατάφερε να περάσει στους "16" του Europa League, πετώντας εκτός τη Μονακό, στα πέναλτι. Οι "ασπιρίνες" είχαν χάσει το πρώτο ματς εντός έδρας με 3-2, ωστόσο πήγαν στο Πριγκιπάτο και κέρδισαν με το ίδιο σκορ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και τελικά η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Προφανώς, πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία, ωστόσο για να έρθει αυτή, η Λεβερκούζεν δαπάνησε πάρα πολλές δυνάμεις. Αποτυπώθηκε αυτό και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μονακό, καθώς μετά το 70' η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο άρχισε να χάνει μέτρα, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν εμφανώς ανώτερη.

Ειδικά στην παράταση, η Μπάγερ έπαιξε κυρίως για να διατηρήσει το 3-2 και να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι, καθώς δεν έχει κουράγια να κυνηγήσει τέταρτο γκολ. Μάλιστα, ο κορυφαίος παίκτης της, ο Φλόριαν Βιρτς, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κυριολεκτικά κατάκοπος, όταν έγινε αλλαγή στο 115'!

Σήμερα η Λεβερκούζεν θα παίξει σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του γερμανικού πρωταθλήματος, μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες από την υπερπροσπάθεια που έκανε στο Πριγκιπάτο. Η Φράιμπουργκ έχει να χάσει από τα μέσα Αυγούστου στο Europa-Park. Έκτοτε είναι αήττητη 13 σερί ματς (9-4-0) σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της και διεκδικεί με αξιώσεις την παρθενική της είσοδο σε όμιλο του Champions League. Πρώτη φορά μετά από 21 αγωνιστικές έχει 12 νίκες και 40 βαθμούς συγκομιδή. Επίσης, έχει τις περισσότερες καθαρές εστίες (9) στη λίγκα και ουσιαστικά θα παίξει σήμερα πλήρης, αφού ως νέα απουσία λογίζεται μόνο ο τιμωρημένος μπακ Γκιούντερ (κάπτεν).

Στον αντίποδα, η Λεβερκούζεν έχει τρεις τιμωρημένους παίκτες, τους βασικούς στόπερ Τα και Ινκαπιέ και τον ταχύ μεσοεπιθετικό Αντλί. Ο Τσάμπι Αλόνσο λοιπόν, είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα, ειδικά στην αμυντική του γραμμή. Επίσης, είναι αβέβαιο αν μπορεί να βγάλει 90λεπτο ο κορυφαίος της φορ Σικ, που έλειψε 3,5 μήνες λόγω τραυματισμού και έπαιξε ως αλλαγή στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Αν σε όλα τα παραπάνω, προσθέσουμε ότι η Μπάγερ έχει μόνο μία καθαρή εστία στα τελευταία 12 εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα και ότι στην Bundesliga έχει πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει φέτος κάτι περισσότερο από την έβδομη θέση (θα δώσει εισιτήριο για το Conference League να το κύπελλο πάει σε ομάδα της πρώτης εξάδας), τότε όλα συγκλίνουν υπέρ του άσου, στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 1 (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ