TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Πιεσμένη η Στουτγάρδη, αξίζει το Over 2,5 στο Μπόχουμ

Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν
Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Bundesliga. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας στοιχηματικά είναι το Στουτγάρδη – Κολωνία (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24).

Η Στουτγάρδη προσέλαβε στη χειμερινή διακοπή τον πολύπειρο Μπρούνο Λαμπαντία, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή η επιλογή δεν έχει βγει. Οι Σουηβοί σε έξι ματς μέσα στο 2023 έχουν κερδίσει μόνο την Πάντερμπορν (Β' κατηγορία) για το κύπελλο και αυτή με γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο πρωτάθλημα, η Στουτγάρδη έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Το περασμένο Σάββατο έχασε με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι με τη Φράιμπουργκ, πληρώνοντας ότι υπέπεσε σε δύο πέναλτι ο στόπερ Ζαγκαντού.

Στον αντίποδα, η Κολωνία έχει επιστρέψει εντυπωσιακά από τη διακοπή, αφού είναι αήττητη σε πέντε ματς (2-3-0), παρότι έπαιξε με τρεις ομάδες επιπέδου Champions League, όπως η Μπάγερν, η Λειψία και η Αϊντραχτ. Μάλιστα. Την τελευταία μάλιστα την κέρδισε με 3-0 την περασμένη Κυριακή, σημειώνοντας δύο γκολ από στατικές φάσεις.

Είναι φανερό πως η ψυχολογία, η φόρμα και η αυτοπεποίθηση των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Η Κολωνία έχει την καλύτερη άμυνα μέσα στο 2023 με μόλις δύο γκολ παθητικό σε πέντε ματς. Από την άλλη, η Στουτγάρδη δεν έχει ούτε ένα clean sheet στα τελευταία 31 παιχνίδια της εντός έδρας!

Στο Φράιμπουργκ ο Λαμπαντία ανακάτεψε την τράπουλα. Άλλαξε τερματοφύλακα, άφησε στον πάγκο τον υπερπολύτιμο Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Απόψε, ο Λαμπαντία αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον διεθνή Έλληνα στόπερ, ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα πρόσωπα, όσο στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Η Στουτγάρδη έχει ταλέντο και ποιότητα, όμως για δεύτερη σερί σεζόν μπλέκει σε περιπέτειες και πλέον η πίεση έχει χτύπησε "κόκκινο", αφού υποχώρησε στην προτελευταία θέση.

Το 3.10 στο διπλό της Κολωνίας κρίνεται πολύ μεγάλο στην παρούσα φάση. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι από τη Στουτγάρδη απουσιάζει και ο κορυφαίος της φορ Ζιρασί (6 γκολ), κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει στην κορυφή είτε ο βαρύς Πφάιφερ, είτε ο άπειρος Θωμάς Καστανάρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μπόχουμ – Φράιμπουργκ έχει ενδιαφέρον το Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού, καθώς η Μπόχουμ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over 2,5 (15) στην κατηγορία (16:30 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24). Ειδικά εντός έδρας, το σύνολο του Τομας Λετς παίζει με τρομερή ενέργεια και μετράει 5/5 νίκες, έχοντας σκοράρει συνολικά 15 γκολ κόντρα σε Αϊντραχτ, Ουνιόν, Γκλάντμπαχ, Χέρτα και Χοφενχάιμ.

Είναι πραγματικά παράδοξο ότι προσφέρεται αουτσάιντερ, παρότι η Μπόχουμ το έχει επιβεβαιώσει 12 φορές στις 15 προηγούμενες αγωνιστικές. Στον πρώτο γύρο, η Φράιμπουργκ είχε κερδίσει με 1-0 την Μπόχουμ, εντός έδρας, όπως το τελικό αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Το ματς είχε εξελιχθεί σε ροντέο με αλλεπάλληλες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Είναι χαρακτηριστικό πως τα xGoals ήταν 4,51-1,95!

Στο βραδινό ματς του προγράμματος, η Αϊντραχτ υποδέχεται στη Φρανκφούρτη τη Βέρντερ και είναι καθαρό φαβορί στο 1.55 (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "αετοί" ήταν εννιά σερί ματς αήττητοι (6-3-0) πριν χάσουν με το βαρύ 3-0 στην Κολωνία.

Η Αϊντραχτ έχει το επόμενο διάστημα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αρχικά φιλοξενεί τη Νάπολι, την Τρίτη, για το Champions League και εν συνεχεία παίζει κολλητά εκτός έδρας με Λειψία και Βόλφσμπουργκ. Είναι λοιπόν κομβικό για την ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ (4 σερί νίκες κόντρα στη Βέρντερ) να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Άλλωστε, η Βέρντερ είναι άνετη βαθμολογικά και θα κατέβει απόψε στη Φρανκφούρτη χωρίς τρεις βασικούς, αφού έμειναν εκτός ο καλός μπακ Βάιζερ, ο έμπειρος χαφ Γκρος και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Μπιτενκούρ.

Το 1,55 μοιάζει καλό στήριγμα, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.75 μαζί με το anytime του Κόλο Μουανί, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή είναι ο κορυφαίος στράικερ του πρωταθλήματος. Ο διεθνής Γάλλος άσος μετράει φέτος εννιά γκολ και δέκα ασίστ, έχοντας σκοράρει έξι φορές στα τελευταία πέντε ματς της Αϊντραχτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Κολωνία: 2 (απόδοση 3.10), 16:30
  • Μπόχουμ – Φράιμπουργκ: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Αϊντραχτ Φρ. - Βέρντερ: 1 & Μουανί Anytime (απόδοση 2.75), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ