ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το 3.05 από το Πάμε Στοίχημα στο Γκλάντμπαχ - Μπάγερν, η φουριόζα Νιουκάστλ και η παράδοση της Ίντερ

Newcastle's Miguel Almiron celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Miguel Almiron celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Manchester City at St James Park in Newcastle, England, Sunday, Aug.21, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Αναλύσεις για τις πιο κομβικές μάχες του Σαββάτου από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παιχνίδι με αποδόσεις τόσο υψηλές στα καταστήματα ΟΠΑΠ που δεν το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με συγκινήσεις, γκολ και θέαμα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις επιστρέφουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σπουδαίες μονομαχίες. Γεμάτο δυνατά ματς το πρόγραμμα του Σαββάτου, δεν είναι λίγα τα ματς που ξεχωρίζουν και που θα κληθούμε να παρακολουθήσουμε. Ζεις τις κορυφαίες αναμετρήσεις και παίζεις με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League ανήκουν στο παρελθόν, πάμε στο κυρίως πιάτο της εβδομάδας που διεξάγεται το Σάββατο με τις κορυφαίες αναμετρήσεις, για τις οποίες θα βρεις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε Super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

231 (ΣΑΒΒΑΤΟ, 16:30) ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Τόπος μαρτυρίου παραδοσιακά το Μέχενγκλαντμπαχ για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είναι το απόλυτο αφεντικό του γερμανικού ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια, ωστόσο στο Μπορούσια Παρκ δεινοπαθούν. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι στα καλά της ψάχνει μια ψυχολογική ανάταση και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο Βερολίνο από τη Χέρτα με 4-1, σ’ ένα ματς που δεν έπιασε θετική απόδοση και έχασε δίκαια. Τελείωσε το ματς με 0,42 xG, ενώ δέχτηκε 2,65 από τους Βερολινέζους.

Η Μπάγερν μεσοβδόμαδα ήταν καλύτερη της Παρί και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στη συνέχεια του Champions League. Επικρατώντας 1-0 στο Παρίσι χάρη σε γκολ του Μουσιάλα. Στον δρόμο τα ματς της Μπάγερν δεν έχουν μεγάλα σκορ, ενώ δέχεται και φάσεις, πόσω μάλλον αυτή τη φορά που αντιμετωπίζει έναν κακό δαίμονα, όπως είναι τα Πουλάρια. 3-1-0 το ρεκόρ της Γκλάντμπαχ στα τέσσερα τελευταία εντός απέναντι στην Μπάγερν.

Εξαιρετική η απόδοση 3.05 που δίνει το Πάμε Στοίχημα για τη διπλή ευκαιρία 1Χ.

238 (ΣΑΒΒΑΤΟ, 17:00) ΝΟΤΙΓΧΑΜ Φ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε περίοδο εσωστρέφειας, αλλά δείχνει να την αφήνει πίσω. Είναι ξανά στα πάντως και μεσοβδόμαδα… έπιασε από το λαιμό την πρωτοπόρο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, Άρσεναλ, κέρδισε 3-1 και πλέον η κορυφή έχει δύο κατοίκους.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ποντάρει πολλά στο Σίτι Γκράουντ, ο Κούπερ χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο και τη διοίκηση, η ομάδα παίζει λιγότερο αγχωμένα τελευταία και δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη μάχη της σωτηρίας. Οι τελευταίες εμφανίσεις και το επιθετικό στυλ της αυτό δείχνουν. Αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι με γκολ, η Φόρεστ θα παίξει τα ρέστα της και όπου τη βγάλει. Στο 1.91 το Goal στο Πάμε Στοίχημα.

239 (ΣΑΒΒΑΤΟ, 17:00) ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Τσέλσι έκανε μεταγραφές, το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη, αλλά για την ώρα αποτελέσματα δεν βλέπουμε. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς οι Μπλε. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες σ’ ένα πρόγραμμα-βουνό με Λίβερπουλ (εκτός), Φούλαμ (μέσα) και Γουέστ Χαμ (εκτός), με τρεις ισοπαλίες και μόνο κόντρα στα Σφυριά σκόραραν, τα βρήκαν σκούρα και απέναντι στη Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα στο Champions League. Σ’ ένα απολαυστικό ματς, που η μπάλα ήταν πάνω κάτω, θα μπορούσε να βρουν μια φορά έστω γκολ, αλλά οι Βεστφαλοί ήταν ένα κλικ καλύτεροι και επικράτησαν χάρη σε γκολ του Αντεγιέμι στο 63’.

Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει σωτηρία; Κόντρα στη Γουλβς οι Άγιοι έδειξαν σημάδια ζωής, έβγαλαν παλμό, δημιούργησαν 1,30 xG, αλλά έχασαν 2-1 από τους Λύκους σ’ ένα ματς που δέχτηκαν 0,62 xG.

Πολύ καλή η απόδοση 1.97 στα 2-3 γκολ από το Πάμε Στοίχημα. Τέσσερα σερί μετράει η Σαουθάμπτον, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

308 (ΣΑΒΒΑΤΟ, 17:00) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και στο παιχνίδι του Περιστερίου μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ. Θέλει να στείλει μήνυμα ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα ως το τέλος και να μην τον ξεγράψουν. Έκανε μια τονωτική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη, επικράτησε με ανατροπή 2-1 και ανέβηκε η αυτοπεποίθηση των παικτών του Γιοβάνοβιτς.

Ο Βόλος είναι μια ζόρικη ομάδα, παίζει επιθετικά, αλλά οι απουσίες φέτος δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία, ειδικά στο δημιουργικό σκέλος. Έτσι και αλλιώς κόντρα στους μεγάλους φέτος είναι πιο ευάλωτος σε σχέση με πέρσι. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ, όπως στον Βόλο, είναι άλλο το τάιμινγκ πλέον και για τους δύο, ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει σε μομέντουμ που μπορεί να βγάλει μεγάλα σκορ. Στο 1.90 στο Πάμε Στοίχημα η συνδυαστική επιλογή 1 & Under 3,5.

383 (ΣΑΒΒΑΤΟ,19:30) ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Νιουκάστλ τραβά προς τη δόξα και με εμφατικό τρόπο. Κυρίως όμως έχει μέθοδο σε σχέση με άλλες νεόπλουτες ομάδες που έχουμε δει κατά καιρούς. Έχει πλάνο και λογική η ομάδα του αγγλικού βορρά και βασικός στόχος της είναι το Champions League και κάθε χρόνο να χτυπήσει όλο και πιο ψηλά.

Η Λίβερπουλ δεν καταγράφει τόσο θετική σεζόν, ουδείς το κρύβει αυτό, ούτε καν ο ίδιος ο Κλοπ, που έδωσε έξτρα ρεπό στους παίκτες του. Τη Δευτέρα πάντως οι Ρεντς κέρδισαν το ντέρμπι με την Έβερτον με 2-0 ρίχνοντας και άλλο τα Ζαχαρωτά στη μάχη του υποβιβασμού. Η Νιουκάστλ προέρχεται από δύο σερί 1-1, είναι καλοστημένη ανασταλτικά. Δέχεται δύσκολα φάσεις, ενώ υπάρχουν στιγμές που χαρακτηρίζεται από underperformance, καθόλου τυχαία η θέση της στη βαθμολογία.

Η Λίβερπουλ έχει να σκεφτεί συνάμα και το επικείμενο ματς στο Άνφιλντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League την Τρίτη. Μόνο αυτή η διοργάνωση τής έμεινε για να σώσει την κατάσταση. Στο 2.52 ο άσος από το Πάμε Στοίχημα.

410 (ΣΑΒΒΑΤΟ, 21:45) IΝΤΕΡ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Η Ίντερ έχει αρκετά ups and downs στο παιχνίδι της φέτος και η εικόνα της πρωτοπόρου Νάπολι δεν της αφήνει ελπίδες και αέρα αισιοδοξίας ώστε να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το χαρτί για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο οι 15 βαθμοί διαφορά από τους Παρτενοπέι είναι η εικόνα των δύο ομάδων. Μέσα σ’ όλα αυτά ήταν φλύαρη στη Γένοβα και κόλλησε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια σ’ ένα ματς που δημιούργησε 1,53 xG, ενώ δέχτηκε 0,48. Ο Ιντσάγκι δεν έχει σκοπό να αφήσει το Σκουντέτο, αλλά έχει να σκεφτεί και το ματς με την Πόρτο μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο για το Champions League, ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι.

Η Ουντινέζε κάνει μια αξιόλογη σεζόν, είναι για άλλη μια χρονιά από τις ομάδες ρυθμιστές και ίσως η όγδοη θέση να την κολακεύει, δεν δείχνει να αγχώνεται ή να κυνηγάει κάτι παραπάνω και η μια νίκη στην τελευταία επτάδα αγώνων το καταδεικνύει αυτό.

Στα μέτρα της Ίντερ το ματς, θέλει και ρεβάνς για το 3-1 του πρώτου γύρου κιόλας, ως γηπεδούχους μετράει 6 νίκες στα τελευταία επτά. Στο 1.77 το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Over 1,5 στο Πάμε Στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ