TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Πελατειακές οι σχέσεις της Φράιμπουργκ με την Αουγκσμπουργκ

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η ευνοϊκή παράδοση της Φράιμπουργκ κόντρα στην Αουγκσμπουργκ οδηγεί σε bet διπλασιασμού.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 6η στροφή στην Bundesliga. Στο Φράιμπουργκ, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Φράιμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε δύο απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες και πήρε σχεδόν άριστα. Έστω και με δόση τύχης, κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Europa League, επικρατώντας με 3-2 του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης".

Και καπάκι πήρε ισοπαλία 0-0 στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ, συμμαζεύοντας αισθητά την άμυνά της. Παρότι προέρχονταν από ταξίδι κι ένα ματς υψηλής έντασης στο Φάληρο, δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου κόντρα στους "αετούς" και κράτησε το μηδέν μετά από τρία παιχνίδια με Στουτγάρδη, Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό, όπου είχε δεχθεί συνολικά 11 γκολ!

Τώρα, η Φράιμπουργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και εντός συνόρων, πριν υποδεχθεί την Πέμπτη τη Γουέστ Χαμ και πάει την ερχόμενη Κυριακή να παίξει στο Μόναχο με την Μπάγερν. Η Αουγκσμπουργκ είναι ο αγαπημένος της αντίπαλος, αφού απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσο ισχυρή παράδοση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε 18 μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Φράιμπουργκ, μετράει 15 νίκες! Επίσης, κερδίζει πέντε σερί παιχνίδια τους Βαυαρούς ανεξαρτήτως έδρας και στα τελευταία εννιά το ρεκόρ είναι 6-3-0.

Η Αουγκσμπουργκ επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Μάιντς την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε βαθιά ανάσα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη της νίκη φέτος. Εκτός έδρας πάντως, το σύνολο του Ενρίκο Μάασεν είναι χωρίς νίκη 15 διαδοχικά παιχνίδια (0-3-12).

Ο άσος είναι νορμάλ φαβορί λίγο πάνω από το 1.75 και μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 2.05 αν αποκλείσουμε ως σκορ το 1-0. Σημειώνεται ότι σε 11 ματς Μπουντεσλίγκα στο Φράιμπουργκ, η Αουγκσμπουργκ δεν έχει κρατήσει ποτέ το μηδέν και στα εννιά από αυτά δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Αουγκσμπουργκ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ