TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Οι απουσίες της Στουτγάρδης και η φόρμα της Λειψίας

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Πόλις Άρμι", Βαρσοβία | Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Πόλις Άρμι", Βαρσοβία | Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 © 2022 MICHAL DYJUK/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Βέρντερ - Λειψία και Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη από τη 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Τελευταία αγωνιστική στην Bundesliga πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και το στοιχηματικό πρόγραμμα απόψε περιλαμβάνει συνολικά έξι αναμετρήσεις.

Πρώτη στάση στο Λεβερκούζεν (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), εκεί όπου η Μπάγερ φιλοξενεί τη Στουτγάρδη. Οι "ασπιρίνες" πραγματοποιούν απογοητευτική σεζόν, ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Τσάμπι Αλόνσο, αρχίζουν επιτέλους να εμφανίζουν κάποια σημάδια βελτίωσης.

Την Τετάρτη, η Λεβερκούζεν κέρδισε, έστω και με δόση τύχης, την Κολωνία εκτός έδρας στο ντέρμπι του Ρήνου. Πανηγύρισε έτσι για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες. Επίσης, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα στην ΜπαϊΑρένα, με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο, έχει μαζέψει επτά βαθμούς, σκοράροντας συνολικά 11 γκολ.

Συνέτριψε με 4-0 τη Σάλκε, με 5-0 την Ουνιόν και έφερε 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ, σε ματς που ήταν ανώτερη και είχε χαμένο πέναλτι.

Και η Στουτγάρδη με τη σειρά της έχει βελτιώσει τις επιδόσεις της μετά την απόλυση του Πελεγκρίνο Ματαράτσο, αφού με τον υπηρεσιακό Μίχαελ Βίμερ στον πάγκο έχει ρεκόρ 4-0-2. Και οι τέσσερις νίκες όμως επιτεύχθηκαν μέσα στη Μερσέντες-Μπεντς Αρίνα, τελευταία το δραματικό 2-1 επί της Χέρτα, με γκολ του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο 98'.

Το αρνητικό για τους Σουηβούς είναι ότι δεν θα αγωνιστούν απόψε ο Μαυροπάνος, λόγω καρτών και ο χαφ Έντο, λόγω τραυματισμού. Εν ολίγοις, η Στουτγάρδη θα παίξει στο Λεβερκούζεν χωρίς τους δύο κορυφαίους παίκτες της, τον ηγέτη της άμυνάς της και τον μετρονόμο της μεσαίας γραμμής.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι η Στουτγάρδη είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας μέσα στο 2022 (16 σερί ματς δίχως διπλό). Ότι έχει μόνο μία καθαρή εστία φέτος σε 15 αγωνιστικές και ότι στα δύο τελευταία ματς μακριά από την έδρα της, με τον Βίμερ στον πάγκο, δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ από Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ, ο άσος έχει δικαιολογημένα το προβάδισμα.

Μαζί με το Over 1,5, το οποίο η Λεβερκούζεν το έχει επιβεβαιώσει φέτος 13/14 φορές, πάμε σε μία απόδοση άνω του 2.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενδιαφέρουσα μονομαχία και στη Βρέμη (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), όπου η Βέρντερ φιλοξενεί τη σούπερ φορμαρισμένη Λειψία. Οι "ταύροι" είναι αήττητοι 12 σερί αγώνες (10-2-0) και από τότε που ανάλαβε ο Μάρκο Ρόζε πραγματικά πετούν.

Η Λειψία στα τελευταία εννιά παιχνίδια της σκοράρει μίνιμουμ δύο γκολ. Έχει σε καταπληκτική κατάσταση τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga με 12 τέρματα και γενικά μία πολύ ποιοτική επιθετική γραμμή με παίκτες όπως ο Ντάνι Ολμο, ο Σομποσλάι, ο Φόρσμπεργκ και ο Αντρέ Σίλβα, που δεν αφήνουν να φανεί το κενό του τραυματία Βέρνερ.

Η Βέρντερ έρχεται από τη βαριά ήττα με 6-1 στο Μόναχο, ωστόσο πραγματοποιεί φέτος αξιόλογη πορεία, αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι βρίσκονταν στη Β' Γερμανίας. Μάλιστα, για το αποψινό ματς επιστρέφει και ο κορυφαίος της σκόρερ, Νίκλας Φίλκρουγκ (10 γκολ), ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ. Τεράστιο επίτευγμα για τον 29χρονο άσο, οποίος δεν είχε κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα.

Με τον Φίλκρουγκ πίσω, η Βέρντερ μπορεί να απειλήσει την άμυνα της Λειψίας. Ούτως ή άλλως, οι "πράσινοι" της Βρέμης είναι μία ομάδα με άγνοια κινδύνου, που παίζει επιθετικά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το Goal/Goal λοιπόν έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο και για αυτό προσφέρεται μόλις στο 1.55. Αν βέβαια πάρουμε μαζί και το διπλό της σούπερ φορμαρισμένης Λειψίας εκτοξεύουμε την απόδοση στο 3.45.

Δεν θα είναι εύκολο για την άμυνα της Βέρντερ να συγκρατήσει την επιθετική ορμή των "ταύρων". Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ενκουνκού έχει πετύχει επτά γκολ στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια (!), σκοράροντας φυσικά και στο σπουδαίο 3-2 επί της Ρεάλ για το Champions League.

Εξάλλου, η Λειψία έχει και θετική παράδοση κόντρα στη Βρέμη με ρεκόρ 8-2-1 και τέσσερις διαδοχικές νίκες εναντίον της με 12 γκολ ενεργητικό. Στη λογική συνεπώς ενός σκορ 1-2 ή 1-3, κρατάμε το καλοπληρωμένο combo σε τιμές άνω του 3.00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.05), 16:30
  • Βέρντερ – Λειψία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.45), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ