TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο περιφερειακά κι ένα γερμανικό

Ο Φαν ντε Φεν πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ
Ο Φαν ντε Φεν πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ © 2022 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/11) και επιλέγει τρία σημεία όλα στο 2.00+.

Το Total Betting του Match Money μελετά το σημερινό πρόγραμμα και ξεχωρίζει τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Κορόνα – Βίτζεβ Λοτζ. Το Total Betting, γενικά, είναι προσανατολισμένο στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως έχει πάντα τις κεραίες του ανοιχτές αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο και από τα περιφερειακά πρωταθλήματα. Όπως το συγκεκριμένο παιχνίδι από την Ekstraklasa της Πολωνίας.

Η Κορόνα είναι 17η και προτελευταία στη βαθμολογία, ενώ η Βίτζεβ κάνει καλή σεζόν και είναι στην 5η θέση. Μένοντας σε αυτή την επιφανειακή ματιά, θα δικαιολογούσες ότι το διπλό είναι φαβορί της τάξης του 2.40 και ο άσος παίζει στο 2.80-2.85. Όμως υπάρχει και δεύτερη ανάγνωση.

Στην Κορόνα πριν από λίγες μέρες απέλυσαν τον προπονητή τους και την ομάδα ανέλαβε ως υπηρεσιακός o 38χρονος Καμίλ Κούτσερα, που ήταν μέχρι πρότινος ασίσταντ και παλιός παίκτης της. Ο Κούτσερα έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τα αποδυτήρια όσο και με τους οπαδούς της Κορόνα και στο πρώτο του ματς παραλίγο να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα σε μια μεγάλη έκπληξη: Ήττα 3-2 με γκολ στο 92’ στην πιο σκληρή έδρα της χώρας, στην πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν.

Η αλλαγή διάθεσης ήταν εμφανής στην Κορόνα, οι παίκτες θέλουν τη μονιμοποίηση του Κούτσερα και το σημερινό ματς, το τελευταίο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, είναι προφανώς κομβικό. Από την άλλη, η Βίτζεβ Λοτζ ναι μεν κάνει μέχρι τώρα υπερβατική σεζόν, όμως στα τελευταία ματς δείχνει ότι διορθώνει: Από δύο σερί ήττες και όχι μάλιστα απέναντι σε μεγάλα ονόματα, 3-0 από την 11η Γκόρνικ και 1-3 από τη 10η Ραντόμιακ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Χοφενχάιμ – Βόλφσμουργκ (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Εδώ μιλάμε για περίπτωση καθαρού σημείου φόρμας. Σε πολύ κακή κατάσταση η Χοφενχάιμ, που έχοντας και απουσίες, τρέχει ένα σερί 1-3-4, όπου η μοναδική της νίκη ήταν επί της ουραγού Σάλκε, σε ένα ματς όπου αμέσως μετά η Σάλκε απέλυσε τον προπονητή της. Αντίθετα, η Βόλφσμουργκ έχει πατήσει γκάζι: Τρεις σερί νίκες, με τελευταία το καθαρό 2-0 επί της Ντόρτμουντ, και αήττητο σερί εφτά αγώνων (4-3-0). Γύρω στο 3,20 το διπλό, στο 2,25 το DNB.

Σαρλερουά – Μαλίν. Και μια και σήμερα ξεκινήσαμε με ένα "περιφερειακό" σημείο, ας κλείσουμε και με ένα ακόμη από το πρωτάθλημα του Βελγίου. Στη Σαρλερουά το κλίμα είναι πολύ κακό αυτή τη στιγμή, καθώς στο πρωτάθλημα έχει σερί 1-1-4, ενώ μεσοβδόμαδα η κατάσταση βάρυνε περαιτέρω μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Σερένγκ. Αντίθετα, η Μαλίν είναι στο ανέβασμα. Πρόσφατα άλλαξε προπονητή και πλέον έρχεται από ρεκόρ 2-1-1 στο πρωτάθλημα (η ήττα εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Γκενκ) και εύκολη πρόκριση στο κύπελλο με 5-0 απέναντι σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας. Γύρω στο 3.00 το διπλό, μας επιτρέπει κι εδώ να πάρουμε μαζί μας το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κορόνα – Βίτζεβ Λοτζ: 1 DNB (απόδοση 2.00) 13:30
  • Χοφενχάιμ – Βόλφσμουργκ: 2 DNB (απόδοση 2.27) 16:30
  • Σαρλερουά – Μαλίν. 2 DNB (απόδοση 2.20) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από την Πολωνία μέχρι και τη Βραζιλία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ