TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με τρία combo από την Bundesliga

Οι παίκτες της Λεβερκούζεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2023-2024 στην "Μπάιαρενα", Λεβερκούζεν | Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Λεβερκούζεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2023-2024 στην "Μπάιαρενα", Λεβερκούζεν | Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Στοιχηματική και προγνωστικά ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ έκανε την Παρασκευή το καθήκον της, επικρατώντας με 1-0 της Βέρντερ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ και πάτησε κορυφή. Σήμερα παίρνουν τη σκυτάλη τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά της Bundesliga, η Λεβερκούζεν, η Μπάγερν και η Λειψία.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν με ρεκόρ 9-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις και μοναδική απώλεια βαθμών στο 2-2 με την Μπάγερν, στο Μόναχο. Πριν τη διακοπή έκανε περίπατο στο ντέρμπι με την Κολωνία, κερδίζοντας με 3-0 και xGoals 4,07-1,73!

Η Λεβερκούζεν είναι μακράν η πιο απολαυστική και παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Δεν είναι ότι έχει πετύχει 23 γκολ, όσα και η Μπάγερν, όσο το γεγονός ότι έχει κάνει 120 τελικές (!) σε επτά αγωνιστικές και 22 μεγάλες ευκαιρίες, επιδόσεις πραγματικά εντυπωσιακές.

Οι μπουκ είναι λογικό να τη δίνουν καθαρό φαβορί στο 1.70-1.75 στο Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24), δεδομένου μάλιστα ότι διατηρεί εξαιρετική παράδοση εκεί με ρεκόρ 5-2-0 μετά την τελευταία ήττα της το 2015.

Η Βόλφσμπουργκ είναι μία από τις πιο καλά οργανωμένες, πειθαρχημένες και γυμνασμένες ομάδες της λίγκας. Ωστόσο, δεν έχει τον επιθετικό πλουραλισμό της Λεβερκούζεν. Δέκα γκολ έχει πετύχει φέτος, εκ των οποίων τα επτά ο φορ Βιντ, από τον οποίο εξαρτάται απόλυτα.

Αν προσθέσουμε και την απουσία του Καστέιλς, που είναι ίσως στο τοπ 3 των γκολκίπερ της κατηγορίας, το διπλό είναι λογικά σε τόσο υποψιασμένες αποδόσεις. Με Over 1,5 πάντως μπορεί να φτάσει σε τιμές διπλασιασμού. Δεν υπάρχει ματς φέτος της Μπάγερ που να έχει σκοράρει κάτω από δύο γκολ.

Διορθώνει την γκέλα με την Μπόχουμ η Λειψία

Καθαρό φαβορί είναι και η Λειψία στο Ντάρμσταντ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι "ταύροι" πριν το παράθυρο των εθνικών υπέπεσαν σε μία απρόσμενη γκέλα, αφού έμειναν στο 0-0 με την Μπόχουμ εντός έδρας. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε μπορούσε να κερδίσει, αφού έχασε δύο πέναλτι. Συνολικά πάντως, πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση φέτος, έχοντας μία παντελώς φλύαρη υπεροχή, χωρίς καμία ένταση και νεύρο.

Η Λειψία παρουσίασε σημάδια κόπωσης, διότι πριν την Μπόχουμ έπαιξε κολλητά με Μπάγερν και Σίτι. Παρότι είχε αρκετούς διεθνείς, όπως άλλωστε όλες οι καλές γερμανικές ομάδες, η διακοπή μάλλον ήρθε σε ιδανικό σημείο για να πάρουν κάποιες ανάσες οι παίκτες της.

Στη λογική ότι αυτή τη φορά θα βγάλει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια και θα παίξει σε πιο υψηλή ταχύτητα, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό κόντρα στα "κρίνα". Άλλωστε, η Λειψία έχει εκπληκτική παράδοση κόντρα σε νεοφώτιστες στην Bundesliga με ρεκόρ 25-3-0.

Η Ντάρμσταντ σε αντίθεση με την Μπόχουμ δεν είναι ομάδα που θα παίξει αποκλειστικά πίσω από την μπάλα. Μετράει έξι σερί G/G & Over 2,5 και πριν τις δύο κολλητές νίκες με ομάδες στα μέτρα της όπως η Βέρντερ και η Αουγκσμπουργκ, δέχθηκε τρία γκολ από τη Στουτγάρδη, τρία από την Γκλάντμπαχ, πέντε από τη Λεβερκούζεν και τέσσερα από την Ουνιόν. Σε τιμές κοντά στο 2.00 το διπλό με Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ματς που πρέπει να πάρει η Φράιμπουργκ

Από το γκρουπ των αγώνων στις 16:30 μπορεί να σταθεί ένα combo και στο Φράιμπουργκ – Μπόχουμ (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Φράιμπουργκ είναι από τις πιο αξιόπιστες έδρες της κατηγορίας και μπροστά στο κοινό της, στα τελευταία 19 ματς έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν, την Ντόρτμουντ και τη Λειψία.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από αυτά που λέμε "κυκλωμένα" για νίκη. Η Μπόχουμ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ειδικά εκτός έδρας έχει σταθερά μία αρκετά συντηρητική προσέγγιση, παίζοντας κυρίως πίσω από την μπάλα.

Η Φράιμπουργκ θα κληθεί να κάνει παιχνίδι υπομονής για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και το ενδεχόμενο να κερδίσει με Under 4,5 μας δίνει μία αξιόλογη απόδοση κοντά στο 2.15. Σημειώνεται, ότι η Μπόχουμ έχει να κερδίσει στο Φράιμπουργκ 27 χρόνια και μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στα τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι η Μπόχουμ έχει μπροστά της τέσσερα πολύ πιο σημαντικά ματς με άμεσες ανταγωνίστριες (Μάιντς, Ντάρμσταντ, Κολωνία, Χαϊντενχάιμ). Αντίθετα, η Φράιμπουργκ, πέρα από τα κολλητά ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπάτσκα Τόπολα, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της στο Europa League, παίζει στη συνέχεια του πρωταθλήματος με Λεβερκούζεν (εκτός), Γκλάντμπαχ (εντός) και Λειψία (εκτός), επομένως υποχρεούται σήμερα να επιστρέψει στις νίκες μετά τη φυσιολογική ήττα με 3-0 στο Μόναχο.

Με επτά σερί ήττες κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη

Τέλος, στο Βερολίνο, η Ουνιόν υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής της σεζόν, τη Στουτγάρδη (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί πραγματοποιούν το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας τους χάρη στον φορ Σερχού Γκιρασί, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 13 γκολ σε 7 αγωνιστικές!

Με βάση τη φόρμα τους προ διακοπής, το διπλό μάλλον θα έπρεπε να ήταν φαβορί και λογικά παρουσιάζει πτωτική τάση. Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι από το σερί των επτά ηττών της Ουνιόν, μόνο κόντρα στη Ρεάλ ήταν εμφανώς χειρότερη από την αντίπαλο, σε ένα ματς μάλιστα που το έχασε στο 94'. Η Ουνιόν έχει μία από τις πιο ισχυρές έδρες της Bundesliga κι αν χάσει σήμερα, θα υποστεί για πρώτη φορά τρεις διαδοχικές ήττες στο Αλτεν Φερστεράι στο πρωτάθλημα, από τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν ήταν νεοφώτιστη.

Συμπερασματικά, η αποστολή της Στουτγάρδης μόνο εύκολη δεν θα είναι στην πρωτεύουσα, δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί την Ουνιόν σε πέντε επισκέψεις της (0-3-2).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Ντάρμσταντ – Λειψία: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Φράιμπουργκ – Μπόχουμ: 1 & Under 4,5 (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ